Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Βρείτε τις…. διαφορές.




Διεθνές ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τζιχαντιστή που αποκεφάλισε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ. Οι εικόνες από το βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο προκάλεσαν παγκόσμιο σοκ. 
Oι βρετανικές αρχές πιστεύουν ότι βρίσκονται στα ίχνη του τζιχαντιστή που αποκεφάλισε μπροστά στην κάμερα τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ.  Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, πρόκειται για τον βρετανό ράπερ Abdel-Majed Abdel Bary, ο οποίος πιθανολογείται ότι είναι ο "Τζον", ενώ οι άλλοι δύο, επίσης γνωστοί για τη δράση τους τζιχαντιστές, συμμέτοχοι στη δολοφονία, φέρονται να είναι ο Abu Abdullah al-Britani και ο Abu Hussein al-Britani, γνωστοί ως "The Beatles". ...

 
Τα κεφάλια του Άρη και του Τζαβέλα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων... από τους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες, των οποίων οι απόγονοι συνεχίζουν τη δράση τους σήμερα προσφέροντας υπηρεσίες στο Δ' Ράιχ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα κεφάλια του Άρη και του Τζαβέλα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων αποκόπηκαν όταν ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΣΕ ΒΑΡΕΣΕ Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ Κ Ο ΜΠΑΦΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΨΕΙ???

Ανώνυμος είπε...

Αλλο να τους κόψεις τα κεφαλια οταν ειναι νεκροι και αλλο ζωντανοι. Η ΜΑΛΑΚΊΑ ΣΠΆΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κουφαλιτσες γερμανοτσολιάδες σας έτσουξε το ερώτημα. Πολύ καλά το θέτει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...