Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Έβαλε μπροστά την… λασπομηχανή του .





Αηδία κατάντησαν .Όποιος τους χαλά την σούπα, πρέπει να τον λασπώσουν . Και ποιον άλλον θα βάλουν ; Τον ειδικό στην… λάσπη .

Δεν του είπαν του γελοίου υποκειμένου ότι τον Λαζόπουλο δεν τον πληρώνουμε μια ζωή αλλά το κλεπτοσινάφι του μας έχει κοστίσει πανάκριβα.
Ο Λαζοπουλος δεν πήρε ούτε παίρνει τις προδοτικές αποφάσεις άκρως επιζήμιες και για τον Λαό και για την χώρα, και αν πράγματι έβγαλε 3 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, είναι δικά του λεφτά που τα έχει  αποκτήσει από τη δουλειά του. Οι συνάδελφοι του Μπουμπουκιού όμως τα έβγαλαν έξω κατακλέβοντας το κράτος.  Ο Λαζόπουλος δεν είναι κλεπτο-πολιτικός. Δεν πληρώνεται από το Δημόσιο. Εργάζεται από 18 ετών με επιτυχία στον ιδιωτικό τομέα, φορολογείται για τα κέρδη του και είναι δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει τα χρήματα του. Δεν θα ρωτήσει κανέναν και πολύ περισσότερο κάποιον πολιτικό σαν τον άθλιο Μπουμπουκο που αναδείχτηκε …έρποντας  και γλύφοντας .

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας κραταμε αρχειο να γελαμε και το κυριοτερο να θυμομαστε οταν ερθει η ωρα
το γλοιώδες υποκειμενο τον απογονο του Γκαιμπελς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΕΣ ΤΗ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΤΟΥ; ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΘΕΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΑΜΠΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΨΩΕΛΙΟΥ ΚΑΝΕ ΜΠΙΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....ΜΩΡΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΙΔΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ 42.890 ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ;;;;;;;;ΑΛΚΑΙΟ ΚΩΛ...ΟΤΡΥ...ΠΙΔΑΙΟ ΟΕΟ ΟΕΟ...ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα τον πιει ο Τσιριζαιος. Εξαφανιζολ ο Λαλακης μετα την Παρασκευη. Μουαχαχα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...