Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, είναι σαν τους ...φούρνους του ...Άουσβιτς.



Όποιος δεν είναι μαζί μας και δεν συμφωνεί με τις «επιθυμίες» μας …καίγετε.
Άκουσον-άκουσον το νέο σενάριο που σπρώχνουν στους ιθαγενείς. Ο δημοσιογράφος Χιούγκο Ντίξον του Reuters εκτιμά ότι υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να ανοίξουν ξανά τα τραπεζικά καταστήματα, εφόσον οι Έλληνες ψηφίσουν «όχι»: Με δέσμευση καταθέσεων ή έξοδο από το ευρώ.

Κατά την άποψη του Ντίξον δηλαδή, στην περίπτωση που στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής η πλειοψηφία των ψηφοφόρων επιλέξει την απάντηση «Όσοι πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ» τότε για να ανοίξουν ξανά οι τράπεζες είτε θα πρέπει να γίνει bail in (δηλαδή κούρεμα καταθέσεων) είτε  θα πρέπει να έχει αποφασιστεί η αποχώρηση από το ευρώ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Ο Ντίξον εξέφρασε την άποψη αυτή στο Twitter, για να του απαντήσει ο Πήτερ Σπίγκελ των Financial Times με την εφιαλτική πρόβλεψη: «Δυστυχώς, φοβάμαι ότι θα γίνουν και τα δύο και δεν νομίζω ότι υπάρχει επιλογή».

Δηλαδή με απλά λόγια θα κρατηθούν οι τράπεζες κλειστές μέχρι και μετά το δημοψήφισμα, και αναλόγως τι θα ψηφίσετε θα πράξουμε. Εμείς πάντως θέλουμε ένα μεγαλειώδες ΝΑΙ που θα νομιμοποιεί και τα προγενέστερα μνημόνια για να δείξετε πόσο υπάκουα σκυλάκια είστε, και μετά θα απολαύσετε το…. κόκκαλο σας. .  


 

ΣΟΥΛΤΣ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ''ΝΑΙ'' ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...