Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Πυρηνικές βόμβες Καμμένου από το βήμα της Βουλής για το κωλομητσοτακεϊκο και άλλους …..



Και η παρούσα Πανηλίθια Μητσοτάκενα ….γελούσε με… τα χάλια της. Ο Σαμαρίσκος πήδηξε όλο το κωλόσογο της, και αυτή περιμένει στην ουρά του , για να γλύψει το πιθανό…. κόκκαλο.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ CITIBANK ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ για να δούμε πως τα πήρε από τον Κόκκαλη… για να ρίξει τον Μητσοτάκη. Να τον χαίρεστε και εσάς να σας χαίρεται ο λαός.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στην κατάντια της ΝΔ είπε ότι αναζητούσαν με την Ντόρα και τον Κυριάκο αν τα πήρε ο Σαμαράς από τον Συμπιλίδη ή τον Κόκκαλη.
Αναφέρθηκε μάλιστα στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Από τον συγκεκριμένο οργανισμό του υπουργείου Υγείας μόνο μέσα σε 5 χρόνια μοιράστηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ σε δημοσιογράφους, εκδότες, καναλάρχες, πολιτικούς, εταιρείες δημοσκοπήσεων, διαφημιστικές εταιρίες και πάει λέγοντας. Υπάρχουν-σύμφωνα με τον αρχηγό των ΑΝΕΛ-δημοσιογράφοι και εκδότες μεγάλων εφημερίδων που τα έπαιρναν σε offshore.
Δηλαδή κρατικός οργανισμός του υπουργείου Υγείας πλήρωνε υπεράκτιες εταιρίες. Μάλιστα υπάρχει δημοσιογράφος με δεξιά τσέπη που πήρε πάνω από 450.000 ευρώ σε υπεράκτιο λογαριασμό.
Η λίστα του KEEΛΠΝΟ βρίσκεται στα χέρια του Νικολούδη-ενώ εντύπωση προκαλεί η στάση του Κουρουμπλή, ο οποίος τηρεί σιγή ασυρμάτου. Η συγκεκριμένη στάση του Κουρουμπλή ο οποίος έχει στα χέρια του δύο τουλάχιστο πορίσματα του ΣΔΟΕ (41 και 65 σελίδων) έκανε έξαλλο ακόμη και τον Νίκο Φίλη. Σύμφωνα με πληροφορίες τα συγκεκριμένα πορίσματα του ΣΔΟΕ βρίσκονται στα συρτάρια του Νικολούδη...

 

Όταν εμπλέκεται… Μητσοτάκης ,κάποιοι παθαίνουν ..αμνησία.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΒΑΤΟΠΕΔΙ - MAYO - SIEMENS


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ZHMENS στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


"Τιμολόγια χιλιάδων ευρώ του Κυρ. Μητσοτάκη στη Siemens"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...