Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Oταν καπνίζει λουλάς εσύ δεν πρέπει να μιλάς.



Νόμιμη θα θεωρείτε εφεξής η καλλιέργεια της κάνναβης για βιομηχανική χρήση σύμφωνα με κοινή απόφαση των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης τα οποία και συνυπέγραψαν την εν λόγω απόφαση. Ουσιαστικά λοιπόν, από σήμερα, η χώρα καθιερώνει σύστημα προέγκρισης για την καλλιέργεια κάνναβης για βιομηχανική χρήση -και καλά- και θα χορηγείται από τα κατά τόπους Τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης των Διευθύνσεων Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ.
Μετά την απελευθέρωση της πορνείας και της παιδεραστίας έχουμε έμμεση απελευθέρωση του μαύρου. Όλοι οι χασισοκαλλιεργητές θα βάλουν… βιομηχανική κάνναβη. Θα χεστούν στο ευρώ οι …γεωπόνοι.

Eγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο  Βουλγαράκης​…
Ακούστε τοποθετήσεις υπευθύνων : Μουσείο Μπενάκη: ΓΑΛΛΟΣ, Κέντρο Κινηματογράφου: ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: ΓΑΛΛΙΔΑ, Ελληνικό Φεστιβάλ: ΒΕΛΓΟΣ !!! Όλα αυτά στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό.... Τι να πει κανείς πια. Ντροπή !



Δεν ξέρουμε εάν είναι ποιο μεγάλη ντροπή ρε Βουλγαράκη το να νοικιάζεις σπίτια και να λες θέλω νοίκι τριακόσια και δίνω απόδειξη για διακόσια, η οι ….εντεταλμένοι υπάλληλοι  των τοκογλύφων.  Εχουμε σκυλομπερδευτεί.



Θα ..γίνεις ..θα …γίνεις, και θα πεις και ένα τραγούδι. Καραμπίνα έχεις; Oxι; Άντε γεια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...