Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Όχι ρε παιδιά. Δεν έχουμε πτωχεύσει. Απλώς δεν υπάρχει… μία.



Όταν έχει 12.50 ευρώ η μερίδα το σπανακόρυζο και οι φακές κατά την κοστολόγηση του Μπουμπούκου , πώς να πληρώσεις το δημόσιο; Τα ….@ρχίδια των πολιτών θα πάρουν .ΟΛΟΙ οι πολιτικοί, μα ΟΛΟΙ Τα αρπάζουν .Ο Έλληνας ψιλοξύπνησε. Σου λέει εάν είναι να τα δώσω να τα φάνε, δεν τα τρώω ΕΓΩ; Οσο για τις κατασχέσεις κακό του κεφαλιού τους. Κάθε κατάσχεση είναι και μία στάση πληρωμών.  

Αύξηση κατά 658 εκατομμύρια ευρώ σημείωσαν οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, τον Μάρτιο. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της Φορολογικής Διοίκησης, σύμφωνα με τα οποία η αύξηση μόνο των φορολογικών οφειλών, ανήλθε σε 628 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο τον Μάρτιο, ανήλθαν σε 3,277 δισ. ευρώ έναντι 2,619 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο.
Πρόκειται για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που δημιουργήθηκαν από την αρχή του έτους. Σε ό,τι αφορά τις παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές (που δημιουργήθηκαν μέχρι το τέλος του 2016) τον Μάρτιο ανήλθαν σε 91,030 δισ. ευρώ. Έτσι, το σύνολο των παλαιών και νέων ληξιπρόθεσμων οφειλών έφτασε τον Μάρτιο τα 94,307 δισ. ευρώ.
Τον Μάρτιο, σύμφωνα με τα στοιχεία, το σύνολο των οφειλετών ανήλθε σε 3.974.364 έναντι 4.052.270 τον Φεβρουάριο. Οι οφειλέτες στους οποίους είχαν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονταν σε 889.455 (το 54,79% των οφειλετών) έναντι 873.049 τον Φεβρουάριο. Οι οφειλέτες στους οποίους δύναται να ληφθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονταν σε 1.623.306.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

(Ο Έλληνας ψιλοξύπνησε. Σου λέει εάν είναι να τα δώσω να τα φάνε, δεν τα τρώω ΕΓΩ; Οσο για τις κατασχέσεις κακό του κεφαλιού τους. Κάθε κατάσχεση είναι και μία στάση πληρωμών.)

Δεν θελουν λεφτα, τη δυστυχια- απελπισια του κοσμου επιδιωκουν και ενα ακομη χειροτερο. Ειμαστε ως Ορθοδοξοι το μεγαλο εμποδιο στα ανομα σχεδια του Πονηρου!
Μας περιμενει γεννοκτονια ας μη κρυβομαστε, γι αυτο και μας εχουν φορτωσει ολους τους αλλοθρησκους ως νεο Δουρειο Ιππο.
Οι κατασχεσεις των σπιτιων θα μεταβιβαστουν στους λαθρο. Οποιος εχει εμπεδωσει τις προφητειες του ΠατροΚοσμα αναγνωριζει τα ανομα σχεδια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ .
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΟΡΔΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ . ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2010 ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟ 2015 ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΩΣ ΤΟ 2013 , ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΕΝ ΕΤΗ 2017 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ , ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ . ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Γ! Π.Π. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ . ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...