Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δεν βαρέθηκαν το ίδιο τροπάριο.



Είναι και αυτά σαν του Σαντάμ που ακόμη  περιμένουμε να τα δούμε. Στέρεψαν φαίνεται από φανταcia οι πράκτορες-παπαγαλάκια. Εάν έχει χημικά κάποιοι δυτικοί «δημοκράτες» του τα έδωσαν.     

Αμερικανοί αναλυτές – μίσθαρνα της CIA  κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι οπλικά συστήματα βιολογικών παραγόντων σε συνδυασμό με τους ικανούς να πλήξουν τις ηπειρωτικές ΗΠΑ πυραύλους, που διαθέτει όπως φαίνεται ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν χάος στη χώρα. Επισημαίνουν δε ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να προετοιμαστεί και για αυτό το ενδεχόμενο, και όχι μόνο για μια πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων.

Βιολογικά όπλα, ικανά να προκαλέσουν το θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων ενδέχεται να παράγει μαζικά η Βόρεια Κορέα, προειδοποιεί έκθεση του Belfer Centre της σχολής Kennedy του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ με την ευγενή χορηγία της CIA .

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέγεται ότι συγκεντρώνει βιολογικούς παράγοντες όπως η πανώλη, ο άνθρακας κι η χολέρα και ειδικοί θεωρούν ότι πιθανός στόχος είναι αμερικανικά στρατεύματα, που σταθμεύουν στην κορεατική χερσόνησο ή αλλού.

Η έκθεση που επικαλείται το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας αναφέρει: «Η Βόρεια Κορέα διαθέτει 13 τύπους βιολογικών παραγόντων, που μπορεί μέσα σε δέκα μέρες να τους αναπτύξει σε επίπεδο οπλικού συστήματος και πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήσει άνθρακα και ευλογιά.

Παράγοντες όπως ο άνθρακας μπορούν σε μικρές ποσότητες να προκαλέσουν μαζικές απώλειες. Αν απελευθερωθούν σε μια πυκνοκατοικημένη πόλη λίγα κιλά άνθρακα, που ισοδυναμούν με μερικά μπουκάλια κρασί, μπορούν να σκοτώσουν το ήμισυ του πληθυσμού. Αν χρησιμοποιηθούν σε μεγάλη κλίμακα αυτά τα όπλα όχι μόνον μπορούν να σκοτώσουν χιλιάδες ανθρώπους, αλλά να προκαλέσουν πανικό και να παραλύσουν κοινωνίες»

πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τό τροπάρι είναι σ αυτές τίς περιπτώσεις τό ίδιο. Δέν έχει φαίνεται ακόμα βρεθεί άλλο. Ετσι οί παπαριές τών παγκοσμιοποιητών έγιναν μονότονες γιαυτά τά δίποδα πού ακόμα τίς χαύτουν ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...