Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Εμείς πάντως τους έχουμε όλους, προ πολλού γραμμένους στα…αρχία μας.



Η Κυβέρνηση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media».
Τους «δεξιούς λογαριασμούς» στα social media παρακολουθούν στην κυβέρνηση, κατηγοριοποιώντας τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάλογα με τα πολιτικά φρονήματα.
Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook. Στην τελευταία ανάρτησή του το κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει επί λέξει: «Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σόου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς».
Τα παραπάνω σχολίασε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανάρτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει κατηγοριοποίηση των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάλογα με τα πολιτικά φρονήματα και ότι την παρακολούθηση την κάνουν και fan τηλεοπτικών σόου.
«Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η Κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.
Καταλήγοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμά σκωπτικά ότι «το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

> Εχει καταντήσει η Πολιτική , νηπιαγωγείο για ΠΙΘΗΚΟΥΣ !!

Ανώνυμος είπε...



Αναζητείται Εισαγγελέαs για τον ΒΕΡΑΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ..


>Σε κάθε περίπτωση ο νόμος είναι αυστηρός
- >και η παραβίαση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ποινικό αδίκημα
- > και τιμωρείται με φυλάκιση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...