Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ρε Βελόπουλε…ποιο μ…. πεθαίνεις.



Δεν σου έμαθε ο Καρατζαφέρης να μην λες μαλακίες; Oι Πόλεμοι γίνονται μόνο στις τριτοκοσμικές χώρες. Στις υπόλοιπες γίνετε οικονομικός που είναι και χειρότερος. Η «Ευρώπη» θέλει ακόμη κάμποσα χρόνια για να γίνει μουσουλμανική και τριτοκοσμική. Εξάλλου οι ….ΕΛ στην Τακλαμακάν δεν αποφάσισαν κάτι τέτοιο.
Την έναρξη του 3ου παγκόσμιου πολέμου, προέβλεψε από την τηλεοπτική του εκπομπή ο Κυριάκος Βελόπουλος, αρχηγός του κόμματος «Λύση».
Όπως είπε ο  Βελόπουλος, ο πόλεμος «που όμοιος του δεν θα υπάρξει – όπως τόνισε χαρακτηριστικά-  είναι πιθανό να ξεκινήσει από το υπογάστριο της Ρωσίας, την Ουκρανία.
Όπως, είπε, η Ουκρανία, που την εξοπλίζουν οι Αμερικανοί, θα εισβάλει στον Ντόνετς. Στη συνέχεια η Ρωσία θα εισβάλει στην Ουκρανία. «Οι Ρώσοι θα φθάσουν στον Δνείπερο και οι Λευκορώσοι θα συμμαχήσουν με τη Ρωσία».

Στη συνέχεια, όπως είπε ο  Βελόπουλος, το ΝΑΤΟ θα κυρήξει τον πόλεμο στη Ρωσία που «θα επιτεθεί από Βαλτική και Πολωνία η οποία έχει γίνει χωράφι των Αμερικανών».
«Οι ΗΠΑ θα στείλουν 30% στρατό στην Ευρώπη και 20% στην Ασία γιατί φοβούνται εμπλοκή της Κίνας. Ιράν, Ιρακ, Συρία και Υεμένη πηγαίνουν με τη Ρωσία, το ίδιο Καζακστάν και Τατζικιστάν», προέβλεψε η προφήτισσα Αμάντα κ. Βελόπουλος.

 

 «Ντου» από Κινέζο επενδυτή στα Εξάρχεια. Αγόρασε …100 διαμερίσματα!

 Μάλλον άκουσε τον Βελόπουλο και φοβάται πόλεμο Ρωσίας- Κίνας.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ . ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΡΜΠΟΝ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΜΠΟΥΡΔΑΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΣΙΩΝΟ-ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ !!
ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΙΞΗ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΟΥ .... ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ , ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ?? .... ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΟΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ , ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ??.... Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ??....
ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΝΕΙ......

Ανώνυμος είπε...

ειναι γνωστος γραφικος βρωμοχαρακτηρας που κονομησε εκατομμυρια πουλωντας κωλοχαρτα.....κουτοπονηρος και θρασυδειλος το παιζει αριστεριζων τα τελευταια χρονια γιατι τρεμει μην τον πουν φασιστα και ναζι οι αριστεροι οι οποιοι βεβαια τον κυνηγουν μια ζωη και τον ξεφτιλιζουν...(δεν ξεχνιεται η επικη ατακα του προς τον καραμερο που τον εκλανε στην εκπομπη του που τον ειχε καλεσμενο////μη με ξεφτιλιζεις φιλε μου γιωργο ....γιατι μου το κανεις αυτο ρε γιωργο....γιαυτο υποταχτηκε πληρως στους αναρχοκομουνιστες και τους γλυφει τωρα....αποφοιτος γυμνασιου δενδροποταμου με φοβερα κομπλεξ κατωτεροτητος, πηγε σε ανοιχτο παν/μιο και πηρε(ουσιαστικα εξαγορασε αφου πληρωνε) πτυχιο γεωπολιτικης και ιστοριας στα 50 του....
φυγαδευσε τη γυναικα του και τα παιδια του στη γερμανια(την οποια βριζει μερα νυχτα)
τωρα εγινε το κωλοχαρτο του πουτιν που ταχα μου μιλαει μαζι του!!!!!!!!! και εκανε φιλορωσικο κομμα -τον διεταξαν απο το σοβιετικο καθεστως ο τσιπρας να κανει το γελοιο κομμα του εκβιαζοντας τον με εκατομμυρια που εβγαλε εξω σαν τον θεμο, και φυσικα κυριως για να κοψει ψηφους απο τη χρυσαυγη...
τον καρπαζωνουν ολοι μια ζωη και τωρα βγαζει το αχτι του.ειναι θλιβερη περιπτωση σαν τον
αλλον με τα ελοχιμ, τους ουφολογους, εψιλολογους, προφητολογους και λοιπους ξεφτιλες....
παρτε και βαζετε το περιφημο βιντεο καθε μερα και διαδωστε το παντου πως πουλαει επιστολες του χριστουλι εξαπατωντας γριουλες και γεροντακια και ξεφτιλιστε τον παντου τον αδιστακτο γελοιο απατεωνα

https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

και εδω η καταδικη του ως καταχραστη

https://www.youtube.com/watch?v=ie_q_aAZihU

Ανώνυμος είπε...

Οί δύο πρώτοι σχολιαστές τά έγραψαν όλα. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Εγω τον πιστευω γιατι ειναι ειλικρινης. Καθε φορα που εχει προβλημα με τη μεση του πινει τσαι πρασινο και του περναει ο πονος και οταν τον πιασει το γονατο κανει βελονισμους και Σιατσου και γινεται περδικι και εχει τη γιατρεια για ολες τις παθησεις με μονο 50 ευρω.

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος αυτος ειναι πρακτωρ της ΕΥΠ. Εκει στελνει τον καταλογο με τους Ρωσοφιλους μαλακες πο υ πανε στις συναξεις του.

Ανώνυμος είπε...

ο Λουλουκοs βελοπουφηs πουλαει trelopon mpoyrdapon tsirlopon o συμεληναs...
-ΧΙΟΣ"ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ"!!!
-ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
-@Η Κοντρα τηs Χρονιαs @ ΧΙΟΣ VS ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:Το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η κονομα"
-ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΙΒΑ...
ο ερωτυλοs καταδικασμενοs βαψωμαλλιαs πουλαει κολλαγονα ειχε και το ατυχημα μικροs στην υποβαθμισμενη περιοχη του φουρλοποταμου το πατησε με το καρο και ο αγωγιατηs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...