Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Aλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του… ανάποδα.Κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός, αντιστράτηγος Ματθαιόπουλος Βασίλειος, και νέος αρχηγός της Αστυνομίας, ο μέχρι σήμερα υπαρχηγός, αντιστράτηγος Ανδρικόπουλος Αριστείδης.
Οι αλλαγές έρχονται μόλις δύο εικοσιτετράωρα μετά την παραίτηση του πρώην υπουργού μη Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα. Νέοι αρχηγοί αναλαμβάνουν σε Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από απόφαση του 44χρονου πρωθυπουργού, στον απόηχο της δολοφονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.
Βέβαιη η απομάκρυνση του νυν γενικού γραμματέα Γιάννη Καπάκη που θα πάει να βρει τον τέντζερη , καθώς το κλίμα έχει βαρύνει πάρα πολύ μετά τις αστοχίες που χρεώνουν στον γραμματέα για την διαχείριση της κρίσης με τους 90 έως τώρα νεκρούς στο Μάτι.

Επίσης δεν αποκλείεται οι κρίσεις να επεκταθούν και στις Ένοπλες Δυνάμεις: Κανονικά στις 15 Σεπτεμβρίου λήγει η θητεία του «ασθενή» Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη  που έχει την υποστήριξη της αμερικανικής πρεσβείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...