Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Οι επενδυτές περιμένουν την εντολή για….ανάπτυξη.



Λαθρομετανάστες από το Κέντρο αιώνιας «Φιλοξενίας» της Μαλακάσας διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες κράτησής τους, μπαίνοντας στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και διακόπτοντας την κυκλοφορία, κάνοντας κατάληψη στο οδόστρωμα. Η κυκλοφορία διακόπηκε τόσο στην εθνική οδό όσο και στον παράδρομο, καθώς περίπου 100 άτομα έκαναν κατάληψη στο οδόστρωμα, προκαλώντας κομφούζιο. Τα αυτοκίνητα είχαν ακινητοποιηθεί και η ουρά είχε ξεπεράσει τα διόδια των Αφιδνών.
Όπως μάλιστα καταγγέλλουν οδηγοί που πέρασαν από το σημείο και βρέθηκαν εγκλωβισμένοι εκεί, κάποιοι από τους μετανάστες κρατούσαν ξύλα και έκαναν επίθεση στα αυτοκίνητα, προκαλώντας τρόμο και δρώντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτοι, καθώς από την Αστυνομία έλεγαν ότι δεν είχαν οδηγίες από τον Σύριζα για το τι να κάνουν!
Η  Νέα Οδός ΑΕ ενημερώνει, τα αυτοκίνητα εκτρέπονται στο παράπλευρο και δευτερεύον οδικό δίκτυο από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρκοπούλου έως των Οινοφύτων και αντίστροφα.
Ταυτόχρονα και για όσο διάστημα θα βρίσκεται σε ισχύ η εκτροπή, έχει ανασταλεί η είσπραξη διοδίων σε όλους τους σταθμούς που επηρεάζονται από την κινητοποίηση.

 

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας- λαθρομετανάστες είχαν κάνει μπλόκο



«Επενδυτής» σπάει την σιωπή του – ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...