Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Θα τον βγάλουν σύντομα γιατί θα… σκουριάσει το σαρανταπεντάρι.



Σήμερα το πρωί εγινε στα μουλωχτά η μεταφορά του «Λάμπρου» της 17 Νοέμβρη στις αγροτικές φυλακές Βόλου. Οι αγροτικές φυλακές αποτελούν ανοικτά και όχι κλειστά καταστήματα κράτησης γεγονός που σημαίνει ότι όλοι οι κρατούμενοι είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν αγροτικές εργασίες όπως η συγκομιδή πορτοκαλιών, ελιών ενώ φροντίζουν ακόμα και χοιροστάσια.
Αυτό το γεγονός σημαίνει πως κάθε ημέρα κράτησης στη συγκεκριμένη φυλακή, μετρά τουλάχιστον διπλή με αποτέλεσμα να επισπεύδεται ο χρόνος αποφυλάκισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με τα τωρινά δεδομένα,  σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα θα είναι δυνατή η αποφυλάκιση του Δημήτρη Κουφοντίνα.
Σε σχέση με το καθεστώς των αδειών, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διαφέρει από τις κλειστές φυλακές.

Ήδη ο Δημήτρης Κουφοντίνας το τελευταίο διάστημα έχει λάβει ολιγοήμερες άδειες και έχει εξέλθει της φυλακής για διάστημα 48 ωρών και έχει επιστρέψει, ενώ ο ίδιος υπέβαλε αίτηση η οποία και έγινε δεκτή.

Ο Σταύρος Κοντονής και το υπουργείο Δικαιοσύνης από την πλευρά του απαντά πως η μεταγωγή συνδέεται με τη συνολική αναδιοργάνωση των φυλακών Κορυδαλλού από τις οποίες θα μεταφερθούν όλοι οι ισοβίτες και δεν συνιστά ευνοϊκή μεταχείριση....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

ΒΑΖΕΙΣ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΑΖΛ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΙ ΛΙΓΗ ΟΞΥΔΈΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ.

ΠΡΏΤΗ ΣΕΡΡΩΝ,ΤΕΡΠΝΗ ΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ;
ΜΑ ΜΙΑ ΦΑΜΙΛΙΑ!
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ/ΕΠΙΘΕΤΑ,ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ/ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ/ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ;

ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΨΙΝΑΚΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΩΣ ΤΟ ΛΑΝΓΚΛΕΎ;
ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ.
ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ;
ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ!ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ....ΦΥΛΑΓΟΤΑΝ ΣΑΝ ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΟΛΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ;
ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΑΛΕΞΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ ΤΟΝ "ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟ" ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ ΤΟΥΡΚΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗΔΩΝ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.ΜΕ ΜΙΑ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΝΟΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΛΑΤΟΥΣ/ΠΑΎΑΤ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥΣ!
ΣΚΟΤΩΝΕ.ΝΑΙ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΡΥΦΑ,ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΚΌΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;ΣΤΟ ΑΝΕΙΠΩΤΟ ΛΟΓΩ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΩΝ ΧΕΡΙΩΝ.ΣΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ Ω!ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΜΟΥ!

ΝΑΙ!
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΚΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ,ΚΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ+ΚΥΠΡΙΟΙ+ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ-ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΧΛΕΜΠΟΝΙΑΡΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...