Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Όλοι υποκύπτουν στον ΣΟΥΛΤΆΝΟ.



Θα συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα των F-35 για την Τουρκία και θα παραδοθούν τα αεροσκάφη στην ώρα τους, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το αρμόδιο γραφείο της αμερικανικής κυβέρνησης για τα F-35. 
«H παράδοση θα γίνει για όλες τις συνεργαζόμενες χώρες, κατ' επέκταση και με την Τουρκία. Το πρόγραμμα των F-35 θα προχωρήσει με όλους τους συνεργάτες μας» ανακοίνωσε η Ουάσιγκτον.
Αυτή η  ανακοίνωση  έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά την πανηγυρική υπογραφή του αμυντικού νομοσχεδίου των ΗΠΑ, από το οποίο εξαιρέθηκε η παράδοση των F-35 στην Τουρκία, κάτι που από πολλούς κάποιους στην Ελλάδα ερμηνεύθηκε ως «πάγωμα», ενώ στην πραγματικότητα ήταν «απειλή παγώματος», η οποία πάντως ανακλήθηκε πολύ σύντομα.

Το αρμόδιο γραφείο για το πρόγραμμα των F-35, μετά και τις ενστάσεις της Τουρκίας, η οποία είχε τονίσει ότι αυτό είναι πρόγραμμα του ΝΑΤΟ και ότι δεν μπορεί να εξαιρεθεί από αυτό, ανακοίνωσε ότι «Η παράδοση θα γίνει κανονικά σε όλους τους εταίρους». 
Για να γιορτάσει την Αμερικανική κωλοτούμπα η Τουρκία Θα συνδεθεί ακτοπλοϊκά με την κριμαϊκή χερσόνησο μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, μέσω γραμμής που θα διασχίζει τη Μαύρη Θάλασσα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας που θα προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση.
Την εν λόγω σύνδεση  επέτρεψε το τουρκικό κράτος και αυτό αυτομάτως συνιστά έμμεση αναγνώριση της ένωσης Ρωσίας- Κριμαίας απο την Τουρκία.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Sputnik ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Crimean Sea Ports Αλεξέι Βολκόφ, η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει τα δρομολόγια προς την Τουρκία το ερχόμενο φθινόπωρο.
«Οι διαπραγματεύσεις με τους μεταφορείς εμπορευμάτων έχουν γίνει. Τα λιμάνια που θα συμμετέχουν στην ακτοπλοϊκή γραμμή θα ανακοινωθούν αργότερα», δήλωσε ο Βολκόφ.
Η συγκεκριμένη σύνδεση θα είναι η δεύτερη μεγάλη σύνδεση της χερσονήσου με τον υπόλοιπο κόσμο που θα έχει γίνει φέτος.
Τον περασμένο Μάιο ολοκληρώθηκε η οδική σύνδεση της Κριμαίας με την υπόλοιπη Ρωσία, μέσω της γέφυρας που εγκαινίασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γέφυρα στην Ευρώπη και ήδη την έχουν διασχίσει 1,6 εκατομμύρια οδηγοί. Το σιδηροδρομικό σκέλος της γέφυρας αναμένεται να κατασκευαστεί το 2019.
Η Κριμαία ήταν μέρος της Ουκρανίας, ωστόσο επανενώθηκε με τη Ρωσία το 2014, ύστερα από ένα δημοψήφισμα που επικρίθηκε σφοδρά από το Κίεβο.
Αρκετές δυτικές χώρες επέβαλαν μάλιστα κυρώσεις στη Μόσχα για την «προσάρτηση», όπως έλεγαν, της Κριμαίας, ενώ η Ρωσία έχει επανειλημμένως αρνηθεί τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι η ψηφοφορία έγινε σύμφωνα με τη διεθνή νομιμότητα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ..!!!!

16 Αυγούστου 2018
Μαρτυρία Ιερέα σε εκκλησίασμα: « η ΠΑΝΑΓΙΑ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν πριν λίγες μέρες»

Αν αληθεύει βιώνουμε τρομακτικά πράγματα.

Όμως η μαρτυρία- δημόσιος λόγος κληρικού προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα κατά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη της Θεσσαλονίκης μας εξηγεί πολλά και μας συγκλονίζει.

Μας τα πληροφορήσανε πριν λίγες ώρες και ζητήσαμε μέσω αγαπητού φίλου που άκουσε τα παρακάτω την ευλογία του κληρικού να τα μεταφέρουμε και εμείς με την σειρά μας στους καλοπροαίρετους πιστούς.

Είπε ο κληρικός

- « αγαπητά μου παιδιά υπάρχουν μαρτυρίες- πληροφορίες για το μεγάλο ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας ανήμερα της εορτής της»

- « ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ παρουσιάστηκε στην γυναίκα του Ερντογάν λίγα 24 ωρα πριν τον δεκαπενταύγουστο και της πρόσταξε:

- Να πει στον άνδρα της να λευτερώσει τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς διαφορετικά ολόκληρη η οικογένεια της θα έχει άσχημο τέλος»
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...!!!!
Από εχθές το βράδυ Έλληνες και ξένοι αναλυτές προσπαθούν να καταλάβουν τι έπιασε ξαφνικά τον Ερντογάν και απελευθερώνει επιλεκτικά πρόσωπα;

Από εχθές το βράδυ προβληματιζόμαστε γιατί ο σουλτάνος να θέλει να εξυψώσει το θρησκευτικό συναίσθημα του Έλληνα ανήμερα της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου;

Γιατί δεν επέλεξε να λευτερώσει τα δυο παλληκάρια μας μια επόμενη μέρα ώστε να μην συνδέσει το γεγονός αυτό με την ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ;

Φαίνεται ότι ο Ερντογάν πήρε σοβαρά την γυναίκα του και αυτό που της διαμήνυσε η ΠΑΝΑΓΙΑ.

ΑΝ όλα τα παραπάνω έχουν βάση και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα πιστεύουμε διότι η δύναμη της ΠΙΣΤΗΣ μας μετακινεί βουνά και ο λόφος της αδιαλλαξίας του Ερντογάν μοιάζει ασήμαντος.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ αδελφοί είναι δίπλα μας.
Η άδικη αιχμαλωσία των παλληκαριών μας έβγαλε μεγάλο καλό.

Όλος ο Ελληνικός Λαός σκύβει σεβαστικά το γόνυ του ενώπιον ΤΗΣ

ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ είπε...

Χριστέ μου πόσος άλλος ξεπεσμός στην πίστη μας;;;
Κρίμα ... λυπάμαι που ο συντάκτης αυτής της απύθμενης μαλακίας, είναι καθηγητής πανεπιστημίου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...