Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

«Ανίκανος και επικίνδυνος ο Μητσοτάκης!

 

Για πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία των αρχών και της κυβέρνησης μιλάει ένας κάτοικος του χωριού Κοκκινομηλιά στην Εύβοια, καταγγέλλοντας μάλιστα ότι ποτέ δεν έλαβαν μήνυμα από το 112 για εκκένωση.

Όπως αναφέρει ο κάτοικος, μόνο η αστυνομία και η εκκλησία που χτυπούσε τις καμπάνες ενημέρωσαν τους συγχωριανούς του ότι πρέπει να απομακρυνθούν γιατί οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό.

«Εμείς ήμασταν πιστοί σε αυτά που έλεγε ο Μητσοτάκης ότι πρέπει να γλιτώσουμε, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε καμία υποστήριξη για να σωθούν οι περιουσίες. Οι οποίες κατά τον Μητσοτάκη φτιάχνονται. Η ανθρώπινη ζωή προέχει και οι περιουσίες και τα σπίτια φτιάχνονται. Τώρα πως θα φτιαχτούν, με τι δουλειές, με τι χρήματα, αυτό είναι άλλη ιστορία» αναφέρει οργισμένος και προσθέτει: «Εμείς που τελειώσαμε τα δημόσια σχολεία μάθαμε ότι εκτός από τη ζωή μαχόμαστε υπέρ βωμών και εστιών, ορισμένοι που σπούδασαν σε ξένα κολέγια μάθανε πώς να σώζουνε το τομάρι τους. Αυτό ακριβώς ήταν το διάγγελμα και αυτό ακριβώς έγινε. Εκτός από ανίκανος ο κύριος Μητσοτάκης είναι και επικίνδυνος! Αν γίνει μια σύρραξη τι θα πει; Εκκενώστε τη χώρα; Αυτό θα πει; Δεν είμαι αγανακτισμένος, ξέρω πολύ καλά τι λέω!» δήλωσε ο κάτοικος.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραιος ο ανθρωπος αυτος, τον ευχαριστω για το μαθημα υπενθυμισης για το τι εστι Πατριδα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...