Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Ετοιμαστείτε να γίνει της Καμπούλ το κάγκελο.

Με τους Ταλιμπάν, που ελέγχουν ήδη τα 2/3 της χώρας, να βρίσκονται εντός 70 χιλιομέτρων από την Καμπούλ, η πτώση της πρωτεύουσας και ολόκληρου του Αφγανιστάν είναι πλέον θέμα ημερών και μαζί με αυτό μεταναστευτικές ροές εκατομμυρίων ανθρώπων προς την Ελλάδα.

Τη στιγμή που μιλάμε εκατομμύρια Αφγανοί έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα προς Ιράν και Πακιστάν βάζοντας πλώρη για Ευρώπη, αφού οι Ταλιμπάν έχουν ανοίξει τα σύνορα!. Μόνο το Ιράν έχει 3 εκατομμύρια Αφγανούς πρόσφυγες. 

Είμαστε μπροστά σε μία μεταναστευτική κρίση πολλαπλάσια του 2015 όπου 2,3 εκατομμύρια Σύροι πέρασαν από την Ελλάδα, καθώς οι Αφγανοί είναι πολύ περισσότεροι (45 εκατομμύρια), ενώ τα Ευρωπαϊκά κράτη δεν είναι διατεθειμένα να πάρουν μετανάστες στις χώρες τους, κάτι που φέρνει την Ελλάδα στο φάσμα της πληθυσμιακής εξαφάνισης!  

Μόνο η Καμπούλ έχει 4,5 εκατομμύρια κατοίκους και αυτή τη στιγμή έχουν συγκεντρωθεί εκατομμύρια άλλοι από όλο το Αφγανιστάν, γεμίζοντας τα πάρκα και τις πλατείες! 

Μόλις πέσει η πρωτεύουσα εντός, ημερών όλοι αυτοί θα μεταφερθούν στην Ευρώπη μέσω του άξονα Πακιστάν-Ιράν-Τουρκία-Ελλάδα.

 

Ξεκίνησε η εισβολή . Εκατοντάδες λαθρομετανάστες περνούν ήδη τα σύνορα στον Έβρο.


Δραματικές στιγμές - Σε 72 ώρες ''πέφτει'' η Καμπούλ

 

Αφγανιστάν: "Η αμερικανική πρεσβεία στην Καμπούλ ετοιμάζεται να καταστρέψει ευαίσθητα έγγραφα"

 

Το Αφγανιστάν έπεσε! Οι Ταλιμπάν κατέλαβαν βαρύ αμερικανικό οπλισμό και απελευθέρωσαν χιλιάδες μέλη ISIS-Αλ-Κάιντα από τις φυλακές! (βίντεο)

 

Επιχείρηση εκκένωσης του Αφγανιστάν: Βομβαρδίζουν αμερικανικές αποθήκες όπλων- ΗΠΑ-Βρετανία στέλνουν ειδικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό πολιτών! (βίντεο)

 

Βατερλώ: 20.000 βαριά οπλισμένοι Ταλιμπάν περικύκλωσαν 5.000 ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες...

 

Οι Ταλιμπάν στα 20 χλμ. από Καμπούλ - Τους βομβάρδισαν οι πανικόβλητοι Αμερικανοί που τρέχουν για να σωθούν!

 

Οι Ταλιμπάν πλησιάζουν την Καμπούλ .


Ασταμάτητοι οι Ταλιμπάν, χάρη και στα... ανέλπιστα δώρα -Κατέλαβαν αμαχητί και την πρωτεύουσα της επαρχίας Πακτίκα [εικόνες]


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πουστια των δυτικων μαζι με τους αμερικανους ειναι αυτη,κατι μεγειρευουν θα δουμε σε λιγο θα ειναι ετοιμο το φαγητο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...