Να δεις αν κυβερνήσει πάλι ο ΓΑΠ με την φάτσα του Τσίπρα τι ταξίδια έχουν να πέσουν. Ο Σημίτης με την φάτσα του Κούλη θα μοιάζει συντηρητικός στα ταξίδια, γιατί στα άλλα η συντήρηση άγνωστη λέξη. Προ Κορώνας-ιού οι εφημερίδες που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγάλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Βίκτορ Όρμπαν. Ρε παιδιά λίγο τσίπα δεν έχετε, θα πεθάνουμε από τα γέλια πριν την ώρα μας εμείς οι δεξιοί. Εντάξει καλό το κουτόχορτο της πόλωσης αλλά δεν νομίζω στην ευρώ-αριστερά να έχουν έντερο αγελάδας και να τα μηρυκάζουν αυτά που γράφεται στις φυλλάδες σας γιατί θα γελάει το πανελλήνιο μαζί σας, όπου σας ακούσουν να τα λέτε.
Με ολο το σεβασμο, ποσο ακομα θα τραβηξει ο Ελληνας να πιστευει σε κομματα και πολιτικες; Μυαλο δεν προκειται να βαλετε για λιγη περισκεψη. Εχουμε καταστραφει απο ολα τα... Δημοκρατικα κομματα και εμεις εκει, ανενδοτοι να στηριζουμε με τη ψηφο μας τον νεο μας τυραννο! ΡΕ ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ! ΑΠΟ ΚΟΥΒΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ!
Προδιαγεγραμμένη τραγωδία...
-
Νέες σοβαρές αποκαλύψεις για τη λειτουργία του εργοστασίου «Βιολάντα» στα
Τρίκαλα, όπου πέντε εργαζόμενες έχασαν τη ζωή τους στη φονική έκρηξη,
έρχοντ...
Θηλιές
-
¿Conoces estos tipos de nudos?... Guarda este video, nunca sabes cuándo los
vas a necesitar pic.twitter.com/C5VwZvTxqS
— Mr Info (@Mr_Info_view) January 2...
Καλή χρονιά
-
If this appears on your timeline
Congratulations 🎊 you are making it to 2026 in good health and wealth. 😘
pic.twitter.com/8pNhdEaeQA
— SandyCrush❤️ (@S...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-03/08/2022 : ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!
-
Από 03/08/2022, η ροή των ειδήσεων μεταφέρθηκε στην ιστοσελίδα μας
*https://www.kinima-ypervasi.gr/roi-eidiseon/*
στο κουμπί "ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ" !!!
*Για να δι...
Εις Μνήμη Δικαστή Γ. Πική
-
« Η παραχώρηση έστω του 20% (εδάφους στους Τούρκους) είναι βήμα προς τον
επιδιωκόμενο εκτουρκισμό της Κύπρου». Της Φανούλας Αργυρου από το
simerini.sigma...
Τα σούπερ παιχνίδια του Σαββατοκύριακου!
-
Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στο φετινό
ΝΒΑ και μια απο τις μεγαλύτερες των 10 ετών. Εχανε με 26 πόντους διαφορά
στο β ημί...
2 σχόλια:
Να δεις αν κυβερνήσει πάλι ο ΓΑΠ με την φάτσα του Τσίπρα τι ταξίδια έχουν να πέσουν. Ο Σημίτης με την φάτσα του Κούλη θα μοιάζει συντηρητικός στα ταξίδια, γιατί στα άλλα η συντήρηση άγνωστη λέξη.
Προ Κορώνας-ιού οι εφημερίδες που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγάλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Βίκτορ Όρμπαν. Ρε παιδιά λίγο τσίπα δεν έχετε, θα πεθάνουμε από τα γέλια πριν την ώρα μας εμείς οι δεξιοί. Εντάξει καλό το κουτόχορτο της πόλωσης αλλά δεν νομίζω στην ευρώ-αριστερά να έχουν έντερο αγελάδας και να τα μηρυκάζουν αυτά που γράφεται στις φυλλάδες σας γιατί θα γελάει το πανελλήνιο μαζί σας, όπου σας ακούσουν να τα λέτε.
Με ολο το σεβασμο, ποσο ακομα θα τραβηξει ο Ελληνας να πιστευει σε κομματα και πολιτικες; Μυαλο δεν προκειται να βαλετε για λιγη περισκεψη. Εχουμε καταστραφει απο ολα τα... Δημοκρατικα κομματα και εμεις εκει, ανενδοτοι να στηριζουμε με τη ψηφο μας τον νεο μας τυραννο!
ΡΕ ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ! ΑΠΟ ΚΟΥΒΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ!
Δημοσίευση σχολίου