Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Εχει γαμηθεί στα ταξίδια ο αργόμισθος..

ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

 

Οι 13 αποδράσεις σε τρεισήμισι μήνες ενός ανέμελου πρωθυπουργού…


Διεθνώς ρεζίλι για τα έξοδα διαφημίσεων σε social media…Στο top ten των ευρωπαίων πολιτικών και ο μόνος πρωθυπουργός!

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δεις αν κυβερνήσει πάλι ο ΓΑΠ με την φάτσα του Τσίπρα τι ταξίδια έχουν να πέσουν. Ο Σημίτης με την φάτσα του Κούλη θα μοιάζει συντηρητικός στα ταξίδια, γιατί στα άλλα η συντήρηση άγνωστη λέξη.
Προ Κορώνας-ιού οι εφημερίδες που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγάλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη Βίκτορ Όρμπαν. Ρε παιδιά λίγο τσίπα δεν έχετε, θα πεθάνουμε από τα γέλια πριν την ώρα μας εμείς οι δεξιοί. Εντάξει καλό το κουτόχορτο της πόλωσης αλλά δεν νομίζω στην ευρώ-αριστερά να έχουν έντερο αγελάδας και να τα μηρυκάζουν αυτά που γράφεται στις φυλλάδες σας γιατί θα γελάει το πανελλήνιο μαζί σας, όπου σας ακούσουν να τα λέτε.

Ανώνυμος είπε...

Με ολο το σεβασμο, ποσο ακομα θα τραβηξει ο Ελληνας να πιστευει σε κομματα και πολιτικες; Μυαλο δεν προκειται να βαλετε για λιγη περισκεψη. Εχουμε καταστραφει απο ολα τα... Δημοκρατικα κομματα και εμεις εκει, ανενδοτοι να στηριζουμε με τη ψηφο μας τον νεο μας τυραννο!
ΡΕ ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΦΟΥΤΗΣ! ΑΠΟ ΚΟΥΒΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...