Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Μητσοτάκης ...θέλω τριπλάσιες ανεμογεννήτριες.

 

Το είπε και το ομολόγησε μέσα στην ελληνική Βουλή! “Δεν θα αναδασώσουμε όλα τα καμένα” είπε στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε ότι θα “μπουν ανεμογεννήτριες. Δεν γίνεται να μπουν μόνο στη θάλασσα” είπε.  «Ας συμφωνήσουμε επιτέλους ότι είναι αδύνατον να επιτύχουμε μία οικονομία χαμηλών ρύπων χωρίς την αξιοποίηση του αέρα. Το ερώτημα που τίθεται είναι που και με ποιους κανόνες θα μπουν ανεμογεννήτριες. Ανεμογεννήτριες δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε παντού, αλλά είναι αδύνατον να λέμε πως θα δρομολογήσουμε τους στόχους μας μόνο με ανεμογεννήτριες στην θάλασσα. Ναι θα χρειαστούμε και off shore ανεμογεννήτριες, αλλά και στην ξηρά, θα αξιοποιήσουμε και την ηλιακή ενέργεια», τόνισε.

 

Ένας καλός Dealer και ένας ανίκανος πρωθυπουργός! Μετά τις εταιρείες εμβολίων, τους "νονούς" των ανεμογεννητριών, τους ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων, ήρθε η ώρα... των ασφαλιστικών εταιρειών για να κονομήσουν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πετρακης ο Κοκκαλης αγναντευει τη θαλασσα, ας ειναι ευλογημενη η γαλαζια αναπτυξη...

ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι θα “μπουν ανεμογεννήτριες. Δεν γίνεται να μπουν μόνο στη θάλασσα” είπε.
«Ας συμφωνήσουμε επιτέλους ότι είναι αδύνατον να επιτύχουμε μία οικονομία χαμηλών ρύπων χωρίς την αξιοποίηση του αέρα. Το ερώτημα που τίθεται είναι που και με ποιους κανόνες θα μπουν ανεμογεννήτριες. Ανεμογεννήτριες δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε παντού, αλλά είναι αδύνατον να λέμε πως θα δρομολογήσουμε τους στόχους μας μόνο με ανεμογεννήτριες στην θάλασσα. Ναι θα χρειαστούμε και off shore ανεμογεννήτριες, αλλά και στην ξηρά, θα αξιοποιήσουμε και την ηλιακή ενέργεια», τόνισε.

Ανώνυμος είπε...

οταν θα σε γαμαμε παλιοπουστα θα κλαις θρασιμι αληταμπουρα

Ανώνυμος είπε...

ρε βρωμοκαΜΠΙΝΕ τερη μια φορα γ@μησεs και κοιτα τι εκανεs....καλα λενε οι πτηνοτροφοι οτι πραμα που βγαινει απο τον πρωκτο χαιρη δεν εχει!

Ανώνυμος είπε...

ελεεινη οικογενεια τρισαθλιο συστημα βρωμια παντου
η ελλαδα των μασονων και των αντιχριστων
των δολοφονων δημοσιογραφων και των δημοσιογραφων που παιρνουν τα εκατομμυρια του λαου για να στηριζουν τον ψυχοπαθη γονο
κακο ψοφο να εχετε ολοι σας αφορισμενοι τρισκαταρατοι
νεοταξιτες

Ανώνυμος είπε...

νομιζεις οτι θα νικησεις εσυ και η συμορια σου Μητσοκωλε?
περιμενε και θα δεις πολυ γρηγορα τι εχει να γινει, η κολαση θα ειναι τοπος αναψυχης σε αυτο που θα γινει εδω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...