Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Δεν ξέρετε ότι ο Α(υ)γενάκης δεν κάνει ούτε βοσκός;

Το να βόσκεις πρόβατα θέλει ικανότητες. Και όμως εσείς τον αποκαλείται ...Υπουργό.Τον έκαναν χατιρικά επειδή έγλυφε την Ντόρα τότε με την Δημοκρατική συμμαχία της.

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει τις τελευταίες ώρες στα Χανιά αλλά και γενικότερα στην Κρήτη με τις πρακτικές και τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει καταφέρει να τους αναστατώσει όλους και εκεί που πάει να τα… μαζέψει, τα κάνει χειρότερα! Ο Αυγενάκης έφτασε στο σημείο να διαψεύδει… μέχρι και τη φωνή του (!), καθώς ενώ στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ακούγεται ξεκάθαρα η φράση «διέκρινα κομπλεξισμό στα Χανιά», ο ίδιος μέσω tweet λέει... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! 

Τα έχει κάνει… μπάχαλο ο Αυγενάκης και διαψεύδει μέχρι και τη φωνή του!

Και αυτό fake news είναι ρε λαμόγιο:


Όταν Ντόρα και Αυγενάκης χαρακτήριζαν τα θαλασσοδάνεια της ΝΔ “ακραίο φαινόμενο διαπλοκής”! (Video +Photo)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για να λέμε την αλήθεια όταν το κόμμα της Μπακογιάννενας κατέβηκε στις εκλογές, για το ΔΗ.ΣΥ. λέω, Δημοκρατική Συμμαχία παραλίγο να μπει στην βουλή 2,53% αν θυμάμαι καλά και από ότι βλέπω είχε πολλά αναγνωρισμένα πρόσωπα όπως και ευρωβουλευτή τον μετέπειτα πρόεδρο του κόμματος των Φιλελευθέρω-Στέφανός Μάνος ο ευρωβουλευτής από ανεξαρτητοποίηση από την ΝΔ που εκλέχτηκε Θεόδωρος Σκυλακάκης(τώρα υπεύθυνος του μνηνομίου με Ε.Ε. (Ελλάδα 2.0). Αν παρατηρήσουμε και την φώτο Βλέπω Ζαγορίτης, Κιλτίδης, Αυγενάκης, Μαρκογιαννάκης(είχε διατελέσει και υφυπουργός δημοσίας τάξης). Όχι και άσκημα για νεοσύστατο τότε κόμμα, έκοψε στις εκλογές από την ΝΔ, και μετά ως γνωστόν προσχώρησε ολόκληρο στην ΝΔ. Έφυγαν για να ξαναγυρίσουν, όπως ακριβώς έφυγαν, όλοι μαζί. Έτσι για την ιστορία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...