Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Σαπίλα...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε στην παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού και τριών κάθετων οδικών αξόνων της, για χρονική περίοδο 35 ετών στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – EGIS PROJECTS S.A αντί 1,5 δισ. Ευρώ.

Η Εγνατία Οδός είναι οδικός άξονας, μήκους 658 χιλιομέτρων, με πλήρη έλεγχο προσβάσεων και διαχωρισμένο οδόστρωμα, που έχει ήδη κατασκευασθεί και βρίσκεται σε λειτουργία. Εκτείνεται από την Ηγουμενίτσα στην Περιφέρεια της Ηπείρου (βορειοδυτική ακτή της Ελλάδας) μέχρι τους Κήπους στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης (στον συνοριακό σταθμό με την Τουρκία). Οι τρεις κάθετοι οδικοί άξονες, συνολικού μήκους 225 χιλιομέτρων, αποτελούν συνδέσεις της Εγνατίας Οδού με τις γειτονικές χώρες (Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία).

Η σύμβαση παραχώρησης αφορά στην χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση της Εγνατίας Οδού και των τριών καθέτων οδικών αξόνων για χρονική περίοδο 35 ετών.

 

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-ΕGIS αποκτούν την Εγνατία για 1,5 δισ. Ευρώ


Ο υπάλληλος του Λάτση στην EFG αφεντικό στο ΤΑΙΠΕΔ χάρισε την ΕΓΝΑΤΙΑ στον Περιστέρη, που έχει συνέταιρο την Μαριάννα  ΛΑΤΣΗ μέτοχο της EFG και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

 

 

H Δημοκρατία σε διωγμό:Κατέβασαν ακόμα και τον λογαριασμό του Δ.Γιαννακόπουλου στο Instagram


Βόμβα! Τα "βρόντηξε" ο εισαγγελέας Καραγιάννης... 2 εβδομάδες μετά τον διορισμό του στην αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. Οι 4 "καυτές" δικογραφίες και οι πιέσεις! Ο Βενεζουέλας, ο μεγαλοεφοπλιστής και ο κατασκευαστής π. πρόεδρος ΠΑΕ!

 

"Τύλιξε" 17 κατηγορούμενους σε 55 σελίδες για την Μαφία των πλαστών πιστοποιητικών στις φυλακές η εισαγγελέας Κατερίνα Κοπαλάκη! Νέα δίωξη για κακούργημα στον Άρη Φλώρο και την μητέρα του Αλίκη, σε γνωστό δικηγόρο, υπαλλήλους των επιτροπών αναπηρίας, διευθυντές νοσοκομείων, και μια λογίστρια. Έως 120.000 ευρώ έφτανε η ταρίφα. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της "παρέας" που κατέγραψε ο κοριός.

 

Πρώτη ξαπλώστρα στην Μύκονο ο... Πρόεδρος Εφετών! Οι διακοπές του τσάμπα, η "ανιψιά" ο υπόδικος επιχειρηματίας, οι φράουλες με το παγωτό και... η δίκη που έρχεται!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πουλήθηκε η Εγνατία Οδός ο ακριβότερος δρόμο της Ελλάδας.
Κόστισε 6 έξι δις, χρήματα που προήλθαν από την Κοινότητα,
από δανεισμό και από πόρους του ελληνικού δημοσίου,
και πουλήθηκε 1,5 δισ. ευρώ για τα επόμενα 35 χρόνια και πανηγυρίζουν τα παλιοτόμαρα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...