Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Θα υπάρξει λογική συνέχεια όπως στο...Νοοr 1;

ΤΟΝ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ; ΕΡΕΥΝΟΥΣΕ την υπόθεση Βαλυράκη ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στην Ερέτρια...

Αυτοκτόνησε ο αστυνομικός διοικητής της Ερέτριας ενώ ήταν στα ίχνη των υπευθύνων του ατυχήματος Βαλυράκη. Εν τω μεταξύ στο λιμεναρχείο ξέρουν ποια βάρκα ήταν εκεί την ίδια ώρα με τον Βαλυράκη, όπως την είδε κι ένας μάρτυρας. Λογικά θα αυτοκτονήσουν κι άλλοι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο γερος λενε θα παει ή απο πεσιμο ή απο χεσιμο. Λοιπον, μετα τα 37 λειτουργει αλλοιως ο οργανισμος μας, κατι ψιλοζαλαδες κατι ατονιες καμμια σχεση οπως οταν ησουν στα ή 18 στα 25.
Και οσο περνουν τα χρονια ο οργανισμος ολο και βαραινει!
Ο συγκεκριμμενος μπαρμπας, υπεργηρος μη ξεχναμε, οπως πολλοι αλλοι μπαρμπαδες και οι κατα πολυ νεωτεροι μπαρμπαδες, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχουν περασμενο στο χερι τους το quick release!
Αυτο το κοκκινο πλαστικο κορδονι που συνδεεται με την εξωλεμβια, ετσι ωστε οταν πεσεις απο το σκαφος η μηχανη να σβησει ακαριαια! Ουτε σωσιβιο φορουσε!
Με το που πεσεις στη θαλασσα απο το σκαφος, η μηχανη στρεφει προς την κλιση της βαρκας κατα την πτωση σου, οποτε τι κανει; Γυριζει γυρω απο εσενα το σκαφος ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ! Μεχρι να τελειωσουν τα καυσιμα!
Και στην τελικη, τι δουλεια ειχε μεσα στη βαρκα απο τη στιγμη που υπηρχε γενικο lockdown για ΟΛΟΥΣ! Γιατι κι εγω εχω βαρκα και δεν μπορουσα οχι να παω να ψαρεψω αλλα ουτε να βρεξω τα ποδια μου στη θαλασσα! Αυτος τι; Δεν τον αφορουσε η απαγορευση; Ηταν υπερανω ολων;
Να ενα πολυ καλο βιντεο για να αντιληφθουμε την ανοησια μας.
https://youtu.be/4SUb_r1KQoI?t=48

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...