Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ο Καρατζαφερης δήλωσε φαν του Παπανδρέου


ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
ΙΒ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΟΔΟΣ Β΄
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚ ΄
Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Είπε ο πολιτικός σαλταδόρος ο Καρατζαφέρης

Εγώ είμαι με τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεγάλο Ανδρέα Παπανδρέου: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Εμείς είμαστε με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν μπορεί να είμαστε με τον Γιώργο Παπανδρέου που λέει τα αντίθετα απ’ αυτά που έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου. «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Δεν μας έχει πει ακόμα με ποιον δεν είναι

θέλει να «τιμήσει» και το ΒΕΛΟΣ

Είναι η πρώτη φορά που ένα πολιτικό κόμμα παίρνει πρωτοβουλία για τον εορτασμό από την Βουλή της Επετείου του «Κινήματος του Ναυτικού» κατά της δικτατορίας. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα. Όπως αναφέρει, «το ηρωικό «Κίνημα του Ναυτικού» της 22ας προς 23η Μαΐου 1973 ήταν κορυφαία αντιστασιακή πράξη και στόχευε στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης ώστε να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στον τόπο μας.

Κορυφαίοι αξιωματικοί , όπως ο τ. Αρχηγός ΓΕΝ Ναύαρχος ε.α. κ. Νίκος Παππάς, οι 32 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί αλλά και το πλήρωμα του «Βέλους» διακινδύνευσαν την ζωή τους και την ασφάλεια των στενών συγγενικών προσώπων τους και παρείχαν πολύτιμες υπηρεσίες στην Δημοκρατία μας , ενώ η αποδοχή τους είναι καθολική και διακομματική. Δυστυχώς, κανένα πολιτικό κόμμα ως τώρα δεν πρότεινε τον επίσημο εορτασμό της κορυφαίας αυτής αντιστασιακής πράξεως από την Βουλή των Ελλήνων, του ακρογωνιαίου θεσμού της Δημοκρατίας μας στην επαναλειτουργία τού οποίου στόχευε η ηρωική πράξη του Ν. Παππά και του «Βέλους».

Έχουμε την τιμή, αξιότιμε κ. πρόεδρε, να προτείνουμε την καθιέρωση τού επίσημου εορτασμού από την Ολομέλεια της Βουλής της σημαντικής αυτής επετείου για την Δημοκρατία μας στις 22 Μαΐου κάθε έτους , με πρώτο εορτασμό από φέτος που συμπληρώνονται 35 χρόνια από την αποκατάσταση της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών στην πατρίδα μας».

Διώξε πρώτα τους «δηλωμένους» χουντικούς ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που έχεις στο κόμμα σου και μετά μίλα για το Βέλος.

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Μέ ποιόν ΔΕΝ είναι τελικά???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...