Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!


Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Όσο και να ψάξαμε δεν βρήκαμε επίσημη διάψευση για την υποψηφιότητα της ΜΑΤΣΟΥΚΑ στο ψηφοδέλτιο του χέρι-χέρι. Οπότε ας μην βιάζονται κάποιοι να λένε για το αντίθετο με δήθεν «διαψεύσεις» για αυτό. Ας κάνουν λίγο υπομονή δεν βλάπτει. Ο φίλος μας ο λογοκλόπος που «βιαζεται» εάν έχει κάποιο επίσημο δελτίο τύπου ας το αναρτήσει στο μπλοκ του να το δούμε και εμείς.

ΕΠΕΙΓΟΝ : ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΙΛΑ Η Μ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ...

Διαψεύδει κατηγορηματικά η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαίρη Ματσούκα, την πληροφορία που μεταδόθηκε και σύμφωνα με την οποία θα είναι στο ψηφοδέλτιο για το Ευρωκοινοβούλιο του ...ΛΑΟΣ !

Η ίδια, αλλά και το περιβάλλον της, υποστηρίζει πως πρόκειται για προβοκάτσια, την οποία, μάλιστα, είχε πληροφορηθεί πως θα επιχειρηθεί, μία εβδομάδα πριν...

απο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ

Επειδή εμείς πρώτοι ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ αποκαλύψαμε την
πληροφορία-είδηση "Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ", έχουμε υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους και τους αναγνώστες, προς αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα εξής: 1. Είναι ψεύδος ασύστολο, οτι ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 24 ώρες από τη δημοσίευση, οτι υπάρχει διάψευση από τη Ματσούκα. 2.΄Οσοι για προφανείς λόγους έσπευσαν λαχανιασμένα να μας διαψεύσουν, ενεργούντες αυτόκλητα ως γραφείο τύπου της Ματσούκα, εξαπατώντας τους συναδέλφους προκειμένου να δημοσιεύσουν ανύπαρκτη διάψευση, πιάστηκαν στη φάκα από τα ίδια τα γραφόμενά τους. α. Γράφουν οτι υπάρχει διάψευση από Ματσούκα και το περιβάλλον της. Αν γνώριζαν τι σημαίνει δελτίο τύπου, θα ήξεραν οτι δεν μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονη διάψευση από την ίδια και το περιβάλλον της. Η διάψευση συνάδελφοι είναι μία και μόνη και πρέπει απαραιτήτως να φέρει την ...υπογραφή του διαψεύδοντος. Πού είναι η υπογραφή της Ματσούκα; β. Γράφουν οτι η Ματσούκα γνώριζε την "προβοκάτσια" εδω και 15 μέρες!!! Επομένως γνωρίζει και τους προβοκάτορες. ΄Αν όμως τους γνωρίζει προ15ημερών ,να τους ειπεί και να τους καταγγείλει δημόσια και εμείς θασυντρέξουμε μαζί της, διότι και εμείς θα της δώσουμε τις πηγές της πληροφόρησής μας, οπότε θα τους ταυτοποιήσουμε και θα τους ξεμπροστιάσουμε, παραδίδοντάς τους στην κοινή χλεύη.! Εδώ είμαστε, είμαστε πρόθυμοι και ανα πάσα στιγμή στη διάθεσή της. Η ίδια είναι;... Δεν μπορεί και δεν πρέπει εφόσον γνωρίζει τους προβοκάτορες εδώ και 15ημέρες να τους αφήνει ελεύθερους, να σπιλώνουν την υπόληψή της. Όλοι γνωρίζουμε ποιό κόμμα και ποιός πολιτικός αρχηγός , λειτουργεί ως προβοκάτορας........
Ο νοών νοείτω.... NA EΛΘΕΙ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ
Τώρα όσον αφορά τον αγαπητό συνάδελφο που διακίνησε την ανύπαρκτη διάψευση, δεν θέλουμε να σταθούμε στο γεγονός οτι η ενέργειά τουεμπίπτει σε συγκεκριμένες διατάξεις του Π.Κ. Πού ακούστηκε , εμείς ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΦΑΡΙ να δημοσιεύουμε την πληροφορία και η δηθεν διαψευση ναγίνεται σε blog το οποίον δεν δημοσίευσε την πρωτογενή είδηση; Θέλουμε όμως να πούμε οτι εμείς ως συνάδελφοι bloggers, ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, δεν πρέπει να ενεργούμε ως γραφεία τύπου, ούτε κομμάτων, ούτε πολιτικών προσώπων. Ούτε να πέσουμε στη "συνομοταξία" των επαγγελματιών δημοσιογράφων, που εξυπηρετούν και υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα,. Σε αυτήν τη διαφορετικότητα πρέπει να στηρίζεται η αξιοπιστία μας.
Πάντως πάντα φίλοι και αγαπημένοι θα είμαστε.

1 σχόλιο:

blogger είπε...

Δεν κατάλαβα.
Γιατί να βγάλει επίσημη ανακοίνωση η Ματσούκα;
Η πληροφορία για το ευρωψηφοδέλτιο προήλθε από επίσημη ανακοίνωση του ΛΑΟΣ...;
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...