Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ο αστυνομικός έκλεψε τα λάστιχα του… περιπολικού


Σύμφωνα με αναφορά αστυνομικών του ΑΤ Νέας Αρτάκης στην Εύβοια, συνάδελφός τους, αστυφύλακας, αντικατέστησε τα καινούρια ελαστικά των δύο πίσω τροχών του περιπολικού, τα οποία είχαν αλλάξει πρόσφατα, με τα φθαρμένα ελαστικά του δικού του αυτοκινήτου… και στη συνέχεια τοποθέτησε τα νέα λάστιχα στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την αναφορά τους, μετέφεραν το περιπολικό του Τμήματος στο βουλκανιζατέρ, προκειμένου να αντικαταστήσουν τα φθαρμένα ελαστικά.

Το περιπολικό επέστρεψε και πάλι στο Τμήμα και οι αστυνομικοί εκτελούσαν κανονικά τις υπηρεσίες τους, μέχρι που την περασμένη Πέμπτη ένα από τα ελαστικά του περιπολικού τρύπησε…

Οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στο βουλκανιζατέρ που είχε προχωρήσει στην αντικατάσταση των ελαστικών στο υπηρεσιακό όχημα, και εκεί διαπίστωσαν -όπως σημειώνεται στην αναφορά- ότι τα ελαστικά που έφερε στους πίσω τροχούς το υπηρεσιακό όχημα είχαν τα... «χιλιόμετρά» τους!

Mε εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγου Βασίλη Τσιατούρα, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. www.zougla.gr

Γιατί δεν λένε το όνομα του ξεφτίλα-κλέφτη?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...