Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Ο Καρατζαφέρης καταγγέλλει πάλι (μαϊμού) την ΝΤΟΡΑ


Γ. Καρατζαφέρης: Ο κ. Καραμανλής δεν στηρίζεται πουθενά. Πρέπει να αντιληφθεί ότι ήδη έχει σκαφτεί ο λάκκος του, μάλιστα τον πλακοστρώνουν τώρα, και περιμένουν να τον βάλουν μέσα. Αν ο κ. Καραμανλής έκανε καλά την ανθρωπογεωγραφία της προηγούμενης ψηφοφορίας, διαπίστωσε ότι υπάρχει ένα μονομπλόκ γύρω στους 25 βουλευτές οι οποίοι ψήφισαν κατά οδηγία, κατ΄ εντολή. Επομένως ο κ. Καραμανλής δεν έχει καμία ελπίδα. Δυστυχώς για εκείνον, ή έχει αντιληφθεί, αλλά δεν τολμά να το αντιμετωπίσει, ή δεν έχει αντιληφθεί ότι κάποιοι του μετράνε ώρες.

Δημοσιογράφος: Πάντως μου λέτε ότι δεν θα πρέπει ο πρωθυπουργός να θεωρεί δεδομένες τις βουλήσεις των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.
Γ. Καρατζαφέρης: Ο κύριος Καραμανλής εάν μπορούσε να ελέγξει την δική του κοινοβουλευτική ομάδα θα ήταν σε θέση να κάνει κουβέντα με άλλα κόμματα. Αλλά δυστυχώς σήμερα τη ΝΔ δεν την ελέγχει ο κύριος Καραμανλής. Ελέγχεται από άλλους παράγοντες.

Δημοσιογράφος: Κύριε πρόεδρε μου λέτε ότι η υπόθεση Παυλίδη μπορεί να οδηγήσει να δρομολογήσει τέτοιες εξελίξεις που να οδηγήσουν ακόμα σε πτώση της κυβέρνησης; Ακόμα και σε εθνικές εκλογές;
Γ. Καρατζαφέρης: Μιλάω για πτώση Καραμανλή
.

Δημοσιογράφος: Χωρίς να υπάρξει πτώση της κυβέρνησης;
Γ. Καρατζαφέρης
: Εγώ σας είπα πτώση Καραμανλή. Αυτή την στιγμή μεθοδεύεται. Μην κοροϊδευόμαστε κύριε Σιαφάκα, είμαι και εγώ όπως και εσείς, πρωτίστως δημοσιογράφος. Ο κύριος Μανούσης δεν είχε τα κότσια να τα βάλει με τον πρωθυπουργό της χώρας, με την κυβέρνηση. Σε αναμέτρηση. Ξέροντας ότι την φθείρει ξέροντας ότι θα την ρίξει. Ούτε βεβαίως το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο απονήρευτο και ανυποψίαστο που έχει προχωρήσει σε αυτά τα γρανάζια μέσα κατ΄επανάληψη, να εμπιστευθεί ένα Μανούση. Άλλος είναι πίσω από την πλάτη του Μανούση που τον ενθαρρύνει να παίζει αυτό το παιχνίδι.

Δημοσιογράφος: Ωραία! Δεν μας λέτε και ποιός είναι;
Γ. Καρατζαφέρης: Όχι δεν θα σας πω. Όποιος είναι, η δημοσιογραφική δουλειά είναι να μπορέσει να φωτίζει σκιές. Εγώ φωτίζω σκιές.

Δημοσιογράφος: Είναι πολιτικό πρόσωπο; Πίσω από τον Μανούση λέτε ότι υπάρχει πολιτικό πρόσωπο;
Γ. Καρατζαφέρης: Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει μεθόδευση
. Ότι ο Μανούσης δεν έχει επαναλαμβάνω το ψυχικό σθένος να τα βάλει με μια κυβέρνηση, την οποία έχει υπηρετήσει στο παρελθόν, να είναι απέναντι σε μια κυβέρνηση από την οποία έχει πάρει 35.000.000 ευρώ επιδοτήσεις και ξαφνικά να πηγαίνει μετέωρος και αίολος φανερώνει πως από πίσω κάποιος βρίσκεται. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν μπορεί κατά καμία έννοια να είναι το ΠΑΣΟΚ. Φάνηκε αυτό και από την διαδικασία.
Άρα λοιπόν ας ψάξει ο Καραμανλής να δει τις σχέσεις του Μανούση με τον κομματικό μηχανισμό. Έχω κουραστεί, και θα το πω με παρρησία και όχι με έπαρση και αυταρέσκεια, να ανοίγω κάθε μέρα τα μάτια του Καραμανλή. Ας καταλάβει πέντε πράγματα. Ή τα έχει καταλάβει, γιατί είναι ευφυής ο Καραμανλής, ευφυέστατος, και δεν μπορεί να αντιδράσει.

Δημοσιογράφος: Δελφίνος μου λέτε ότι είναι, αυτό μου λέτε.
Γ. Καρατζαφέρης
: Δεν ξέρω αν είναι δελφίνος ή μαύρες φάλαινες αλλά εν πάση περιπτώσει κάτι είναι.

Δημοσιογράφος: Δεν μου λέτε τώρα, θα ήθελα το πολιτικό σας αισθητήριο. Αυτή την στιγμή υπάρχει το ζήτημα με τον Παυλίδη. Αν ο Παυλίδης παραπεμφθεί εκ των πραγμάτων θα πρέπει η ΝΔ να τον απομακρύνει, να τον διαγράψει.
Γ. Καρατζαφέρης: Γιατί;

Δημοσιογράφος: Εάν παραπεμφθεί δεν θα πρέπει; Ρωτάω δεν θα πρέπει;
Γ. Καρατζαφέρης: Γιατί; Όταν βγει η απόφαση. Μέχρι της τελικής αποφάσεως όλοι είναι αθώοι
. Εκτός αν αλλάξουμε το δίκαιο και το εφαρμόσουμε κατά τις εκτιμήσεις που ο καθένας χρησιμοποιεί.

Δημοσιογράφος: Άρα λέτε μέχρι να υπάρξει απόφαση από το συμβούλιο πια μπορεί...
Γ. Καρατζαφέρης: Μέχρι να υπάρξει απόφαση από το δικαστήριο ότι ο άνθρωπος είναι δωρολήπτης ή εκβιαστής. Μέχρι τότε δεν είναι τίποτα. Όλοι είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως της ενοχής. Δεν είμαστε ένοχοι μέχρι αποδείξεως της αθωότητάς μας
.

Δημοσιογράφος: Και μπορεί να παραμένει στην κοινοβουλευτική ομάδα;
Γ. Καρατζαφέρης: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο, όχι. Εν πάση περιπτώσει όλοι είμαστε σε κάποιο ποσοστό ένοχοι για κάποιο πράγμα κατά κατηγορία. Ένοχοι γιατί πέρασε διπλή γραμμή, ένοχοι γιατί πέρασε με κόκκινο κ.λ.π. Και πάμε στη Βουλή και δεν δίνουμε την άρση ασυλίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε μία άτυπη υποδικία; Ας φτάσει στην απόφαση και μετά ας πάει σπίτι του, δεν ξέρω τι θα κάνει.

Δημοσιογράφος: Τώρα αυτό που λένε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ότι θα επιχειρήσει να διευρύνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το κατηγορητήριο, πως το εισπράττετε;
Γ. Καρατζαφέρης: Μέσα, όποιος και να πει. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. εάν έρθει αύριο και πει πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι, μέσα. Από την στιγμή που κάποιος κατηγορείται πρέπει να τον πας εις τον φυσικό του δικαστή, να αποδείξει την αθωότητά του.

Δημοσιογράφος: Με την Siemens τι βλέπετε;
Γ. Καρατζαφέρης:
Θα το κουκουλώσουνε γιατί είναι τόσα πολλά τα χρήματα. Καταρχήν δεν είδες κ. Σιαφάκα πως έγινε γαργάρα το θέμα της κ. Αλεξίας; Το θέμα είναι μέσα στις φόρμουλες των οικογενειών και θα το πνίξουν οι οικογένειες μέσα από την δύναμη την οποία έχουν.

Δημοσιογράφος: Καίει και τα δύο κόμματα λέτε αυτή η ιστορία εξουσίας;
Γ. Καρατζαφέρης: Και τα δύο, τα στέλνει σπίτι τους
. Εγώ πιστεύω ότι όταν ο Χριστοφοράκος καταλάβει ότι δεν θα κυκλοφορεί πλέον στα σαλόνια της Μεγ. Βρετανίας αλλά εις του Κορυδαλλού με ό,τι αυτό σημαίνει εκεί μέσα με τα καλά παιδάκια τότε θα αναγκαστεί να λαλήσει.

Δημοσιογράφος: Θα πει ονόματα λέτε;
Γ. Καρατζαφέρης: Δεν ξέρω. Αυτός ξέρει ποιους λάδωσε. Και βεβαίως δεν λάδωσε τους Βουλευτές του Κ.Κ.Ε. ή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. που δεν είχαν εξουσία ή του ΛΑ.Ο.Σ. που δεν υπήρχε σαν κόμμα, λάδωσε εκείνους που του έδιναν δουλειές. Ξεκάθαρα πράγματα
.

Δημοσιογράφος: κ. Πρόεδρε, το πολιτικό αισθητήριό σας βλέπετε ότι οδηγούμεθα σε ευρωεκλογές μέσα σε ένα κλίμα το οποίο δεν θα το πω ότι είναι ευχάριστο, κάθε άλλο, είναι ένα ζοφερό κλίμα. Τι βλέπετε, που πάμε, ποια είναι η αίσθησή σας;
Γ. Καρατζαφέρης: Γι΄ αυτό είπα Θάνο μου να κάνουμε τις διαδικασίες της Προανακριτικής στις 8 Ιουνίου με δέσμευση του Καραμανλή ότι δεν θα κλείσει η Βουλή φέτος το καλοκαίρι.

Δημοσιογράφος: Το αφήνουν ανοικτό αυτό...
Γ. Καρατζαφέρης: Μα το αργήσαμε, τώρα που θα πάμε σε εκλογές θα συζητήσουμε εισοδηματική πολιτική; Συνθήκη της Λισαβόνας; Μετανάστευση; Οικονομικά; Συζητάμε για Παυλίδη, για Siemens πόσα πήρε. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα και για αυτούς που το μεθοδεύσανε έτσι ξαφνικά χρονικά και για όλους εμάς τους πολιτικούς που δεν λύνουμε τα θέματα που πράγματα πνίγουν τον ελληνικό λαό, παρά ποιος πήρε τα περισσότερα και ποιος πήρε τα λιγότερα
. Εφ΄ όσον και οι δύο τα έχουν πάρει, τι να κάνουμε τώρα;

*Απο σημερινή συνέντευξη του Προέδρου του Λα.Ο.Σ. στο κρατικό ραδιόφωνο της ΝΕΤ και τον Θ.Σιαφάκα.

Γ.Καρατζαφέρης: Η "μαύρη φάλαινα" μεθοδεύει ΠΤΩΣΗ Καραμανλή! - "Στημένος" ο Μανούσης- μετράνε...ώρες για αλλαγή Πρωθυπουργού!

Επειδή ο μεγάλος πολιτικός άνδρας δεν μπορεί να τα πει με το όνομα τους θα τα πούμε εμείς. Το έργο που «σημετέχει» έχει ξεκινήσει από παλιά. Ο Μητσοτάκης δεν έδωσε λεφτά «τσάμπα». Ήταν «προγραμματισμένος» για να παίξει τον ρόλο του «δούρειου ίππου» στην μελλοντική την πτώση του Καραμανλη, και το δεκανίκι για την υφαρπαγή της ηγεσίας της Ν.Δ από την ΝΤΟΡΑ (πάντα με την συναίνεση των Αμερικανών).Τώρα προσπαθεί δήθεν να «σώσει» την Ν.Δ υπολογίζοντας ότι θα πάρει ένα κομμάτι δυσαρεστημένων ψηφοφόρων της, αλλά αβαντάρωντας ταυτοχρόνως έμμεσα της πτώση του Καραμανλή. Νομίζει ότι εάν έχει ένα καλό ποσοστό (που δεν του βγαίνει) θα τον υπολογίσει πιο πολύ ο Μητσοτάκης (γιατί ξέρει ότι κατά βάθος τον έχει για φιλιππινέζα) και θα τον βάλει στο παιχνίδι. Οπότε σου λέει ο μάγκας .Κορώνα γράμματα κερδίζω. Χωρίς να επισέλθω στις «λεπτομέρειες» θα πω μόνο αυτό, και όσοι «γνωρίζουν» θα καταλάβουν .Τον έχουν και οι δυο για «φτύσιμο», επειδή ξέρουν πόσο πολιτικός σαλταδόρος και «αφερέγγυος» είναι. Μόνο το «ταμείο» τον ενδιαφέρει. Ο μέγιστος Μητσοτάκης έχει «φροντίσει» να είναι απλώς άχυρο-αρχηγός στο κόμμα του. Ο πραγματικός αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο γέρο- Μητσοτάκης. Θα φανεί στην πορεία.

Του (αναγνώστη) Θωμά Ακρωτηριανάκη

Προσωπικά θεωρώ τα ακόλουθα εξόχως

πιθανά, με πιθανότητα πολύ πάνω από τη μέση

πιθανότητα...

Θα γίνει σεισμός, πολιτικός στην Ελλάδα,

μέχρι τις αρχές Μαΐου 2009.

Ο ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη (=crypto-Karatzaferis)

θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής Παυλίδη και μάλιστα

με κομματική πειθαρχία...

Το ίδιο θα κάνουν και περίπου 25 βουλευτές της ΝΔ,

που επηρεάζει ο Mitsotakis (επηρεάζει και τον

αντίπαλο του Παυλίδη,τον Φώτη Μανούση...).

Ο Παυλίδης δεν θα παραιτηθεί, οπότε ο Καραμανλής

θα παραιτηθεί από αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός,

για να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος αρχηγός της ΝΔ,

χωρίς διάλυση της Βουλής και χωρίς νέες βουλευτικές εκλογές

(μάλιστα σε συνέντευξη του, δείτε την εδώ ,στις 21 Απρ.2009,

στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο Karatzaferis μιλάει για περίπτωση

πτώσης Καραμανλή, αλλαγής πρωθυπουργού, χωρίς διάλυση

Βουλής, χωρίς εκλογές και γενικά το παίζει αντι-Dora, σε

συνεννόηση με την Dora...!)

Και,φευ,θα βγει αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός η Dora.

ΑΝΤΙΔΟΤΟ : Κρυφοψηφίζουν 35 βουλευτές ΠΑΣΟΚ-

ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ κατά της παραπομπής Παυλίδη.

Ή, ακόμα καλύτερα, την αφήνουν την Dora να γίνει αρχηγός και

πρωθυπουργός και να συντριβεί "μέχρις εξαϋλώσεως" στις

βουλευτικές εκλογές της 28ης Μαρτίου 2010.

Επιστρέφει πανηγυρικά ο Καραμανλής αρχηγός της ΝΔ και της

αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Θα έρθει αργότερα-αργότερα η ώρα της καραμανλικής ΝΔ να ξαναγίνεται, παρενθετικά, κυβερνών κόμμα.

Οσο για τους μητσοτακικούς θα κάνουν παρέα στον Στεφ. Μάνο

Τελικά σκέφτομαι ,κρίνοντας από την πιο πάνω συνέντευξη, ότι οι

Mitsotakis, Karatzaferis φοβούνται πως μια παραπομπή, μη παραίτηση

Παυλίδη θα τους έρθει τελικά μπούμερανγκ, διότι υπάρχει "κίνδυνος",

γι'αυτούς, ο Καραμανλής, στην περίπτωση αυτή, να κάνει την ευφυή

κίνηση να παραιτηθεί !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...