Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Ο «προστάτης» της δεξιάς παράταξης


Σε κρασοκατάνυξη στο Καστελόριζο ξεφούρνισαν το "μυστικό" του προέδρου. ΙΧ Γκάλοπ τους δίνει 10-12% ! ...
Άλα... άνοιξε κι άλλη μπουκάλα... Ο λευκός οίνος (Βίβλια Χώρα) έρεε άφθονος στο τραπέζι όπου κάθονταν 10 στελέχη του ΛΑ.ΟΣ. Καστελόριζο στη Βάρκιζα. Στην τρίτη μπουκάλα άρχισαν να λύνονται τα στόματα. "Δικτατορίσκος ο πρόεδρος. Αλλά καλά μας κάνει. Έτσι χρειάζεται. Αυτός βλέπει μακριά" ! ... Στην πέμπτη μπουκάλα έσκασε στο... τραπέζι το μυστικό. Ο πρόεδρος παρήγγειλε (χέρι-χέρι) σε κάποια εταιρεία, γκάλοπ να του φέρει. Ο λαός θέλει το ΛΑ.ΟΣ. 10-12% δίνουν στο κόμμα στις εθνικές εκλογές. "Είναι δυσαρεστημένος ο κόσμος της δεξιάς. Εμάς θα ψηφίσουνε" .
Μετά πιάσανε στο στόμα τους το Ροντούλη. Στο τραπέζι έπεσε ένα ακόμη μυστικό του προέδρου. "Θέλει να τον φάει. Περιμένει να προκηρυχθούν οι εκλογές. Δεν πρόκειται να τον βάλει στη λίστα των υποψηφίων" .
Μόλις είχαν παραγγείλει την έβδομη μπουκάλα και μεις σηκωθήκαμε να φύγουμε...

http://nonews-news.blogspot.com/

θέλει η που…..να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει. ΜΕ τέτοιες μαλακίες τους «παραμυθιαζει». Ας ξεστραβωθούν μερικοί .Τρίβει τα χέρια του και περιμένει να αρπάξει το «μερίδιο» του μετά την διάλυση της Ν.Δ. Ασφαλώς και θα στηρίξει στην βουλή «όλα» για να είναι το καλό παιδί που δεν κατάφερε παρά την «θυσία» που έκανε ως ακολουθών τον Καραμανλή σε «όλα»να σώσει την παράταξη. ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ. θα γελάει ο επίτιμος?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...