Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ «ΠΑΤΑΤΑ» Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ


Στο Αγαθονήσι βρέθηκε ο Γ.Καρατζαφέρης, συνοδευόμενος από βουλευτές του κόμματός του, τον ευρωβουλευτή του ΛΑΟΣ και ευρωβουλευτές της πολιτικής ομάδας «Ανεξαρτησία-Δημοκρατία» (Indemgroup). Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κάλεσε την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις και τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου. «Η Ευρώπη παρακολουθεί, καταγράφει και ενίοτε τιμωρεί. Αυτό η Τουρκία πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη» σημείωσε. Πάντως, από την ομιλία του στους ευρωβουλευτές δεν έλειψαν και οι αναφορές στην εσωτερική πολιτική επικαιρότητα. «Θα ήθελα να είμαι και πάλι υποψήφιος στις ευρωεκλογές» είπε, αλλά σημείωσε ότι ο ρόλος του κόμματός του στο εσωτερικό είναι σημαντικός, δεδομένου ότι «βρισκόμαστε σε μια άτυπη συγκυβέρνηση», όπως τόνισε.

Βρισκόμαστε σε μια άτυπη συγκυβέρνηση, δηλώνει από το Αγαθονήσι ο Γ.Καρατζαφέρης

Επίθεση Καρατζαφέρη σε Μπακογιάννη

Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ο υφυπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Κασσίμης, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τη μεταφορά του κ. Καρατζαφέρη στο Αγαθονήσι. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στη Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας την ως υπεύθυνη για το γεγονός ότι αν και ζήτησε από τα υπουργεία Άμυνας και Εξωτερικών να μεταφερθούν Ευρωβουλευτές και ο ίδιος στο Αγαθονήσι με στρατιωτικά ελικόπτερα, η υπουργός δεν το δέχτηκε.
Ο κ. Κασσίμης
ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή λαμβάνεται από κοινού από τα δύο υπουργεία χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητη την αντίδραση Καρατζαφέρη. Παράλληλα, τόνισε ότι κανένα πολιτικό πρόσωπο δεν μεταφέρεται στο νησί με στρατιωτικό ελικόπτερο. "Ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο Αγαθονήσι με πολιτικό ελικόπτερο, κι αυτό γιατί δεν θέλουμε να δώσουμε την εντύπωση ότι το Αγαθονήσι είναι κάτι το ιδιαίτερο και να προσδοθεί διαφορετικός χαρακτήρας στο νησί", είπε χαρακτηριστικά. "Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν πρόκειται να θέματα εξωτερικής πολιτικής", κατέληξε ο υφυπουργός. Αν ο Σημίτης ''έδωσε'' τα Ίμια ! ο Καρατζαφέρης εκτελώντας Σιωνιστικά σχέδια θέλει να δώσει το Αγαθονήσι ? Γιατί δεν πάει με το κότερο ενός φίλου του?

Ασφαλώς και θα πρέπει Καρατζαφύρερ να είμαστε πιο προσεκτικοί, διότι με την «εντεταλμένη» πολιτική σου ενέργεια θέτεις defacto αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας επί της νήσου. Εάν δεν το ξέρεις αυτό είσαι επικίνδυνος και να πας στο σπίτι σου. Ποιος σου είπε ρε πολιτικέ τυχοδιώκτη ότι χρειαζόμαστε ευρωβουλευτές να πάνε στο αγαθονησι για να «αναγνωρισθεί» η να κατοχυρωθεί τι?. Το αυτονόητο ότι είναι κομμάτι του εθνικού εδάφους; Δεν καταλαβαίνεις ότι με την αποτρόπαια αυτή πράξη σου το έθεσες ο ίδιος υπό αμφισβήτηση; Τα ίδια «υπόγεια» κανείς και με τα ΣΚΟΠΙΑ και με την Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...