Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Δεν τα «είπαν» Βόζενμπερκ- Καρατζαφέρης


Βόζενμπεργκ: "Θέλω να γίνω ευρωβουλευτής...
αλλά δεν μου έκανε πρόταση ο ΛΑΟΣ..." Μιλώντας απόψε στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Εxtra3 που αναμετέδωσε τις πληροφορίες του Press-gr (εδώ) για την υποψηφιότητά της με το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ., η δικηγόρος Ελίζα Βόζενμπεργκ επιβεβαίωσε ότι την ενδιαφέρει η Ευρωβουλή και είπε ευθέως ότι θα ήθελε η ίδια να είναι υποψήφια και μάλιστα χωρίς να δείχνει προτίμηση για συγκεκριμένο κόμμα αφού, όπως πρόσθεσε, η αποστολή του ευρωβουλευτή πρέπει να είναι πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Πρόσθεσε πάντως ότι δεν της έχει γίνει πρόταση να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ από τον Γ. Καρατζαφέρη με τον οποίο είναι "παλιοί φίλοι" όπως σημείωσε.
Γενικότερα, η κ. Βοζενμπεργκ έδωσε την εντύπωση ότι η ίδια θέλει πολύ να πάει στην Ευρωβουλή αλλά κάτι στράβωσε, τουλάχιστον με τον ΛΑΟΣ...

Καλά ρε παιδιά δεν ξέρετε ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα για Βοζενμπερκ αφού τα λεφτά που «χρειάζονται» για να «πάρεις» το «χρίσμα» είναι πολλά. Η πιάτσα μιλάει για 400.000 ευρώ. μόνο «θύμα» η διαπλεκόμενος μπορεί να τα δώσει. Και «δυστυχώς» η Βοζενμπερκ δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. EKTOΣ ????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...