Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Η Κοινωνικοπολιτική αναλγησία σκοτώνει.


Την τελευταία του πνοή στο παγκάκι έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλίπολης στον Πειραιά άφησε ένας 29χρονος, τον οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, άργησε να παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κατ' επανάληψη είχαν καλέσει οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος.

Να σημειωθεί ότι το Τζάνειο νοσοκομείο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με τους αστυνομικούς δεν μετακίνησαν τον 29χρονο φοβούμενοι την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο εάν ο άτυχος νεαρός διακομιζόταν με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας σίγουρα οι πιθανότητες να έχει επιζήσει θα ήταν μεγαλύτερες δεδομένου ότι το ασθενοφόρο ήταν... άφαντο.

Το ασθενοφόρο, έφτασε με δύο ώρες καθυστέρηση μετά την πρώτη κλήση και σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, λόγω της 24ωρης απεργίας, ήταν το πρώτο διαθέσιμο από τα 40 ασθενοφόρα που εργάζονταν.

Με εντολή του εισαγγελέα Πειραιά συνελήφθησαν ο οδηγός και ο συνοδηγός του ασθενοφόρου οι οποίοι όμως λίγο αργότερα αφέθησαν

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ" Υπάρχουν περιθώρια περεταίρω βελτίωσης. Ήδη έδωσα οδηγίες. Και οι οδηγίες αυτές θα περάσουν και στα υπόλοιπα νοσοκομεία, κυρίως την ώρα που αυτά δέχονται το μεγάλο φόρτο", συμπλήρωσε ο υπουργός, ενώ προέβη στην εκτίμηση ότι πολλά εκ των περιστατικών, θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί σε πρωτοβάθμιο επίπεδο.

Δηλαδή τι; να πεθάνεις και τους εναπομείναντες; η Όσους σου «διέφυγαν»;βρε άντε στο διάολο επιτέλους? και εσύ και ο άλλος τυχοδιώκτης ο χουντογιαννάκης. Εδώ σκοτώνεται κόσμος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και εσείς παλιολαμόγια χαριεντίζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...