Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ο Καρατζαφέρης θέλει ιμάμη στην νότια Ελλάδα

Κάνε κλικ στην εικόνα

Εμείς έχουμε πει και επαναλαμβάνουμε το εξής:
«Ο Καρατζαφέρης ξέρει τι δεν είναι, αλλά δεν ξέρει τι είναι»
Ο άνθρωπος χαμαιλέων που στο κομματικό του ακροατήριο και τα στελέχη του παρουσιάζεται άτεγκτος σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, για να εξαπατά και να κλέβει την ψήφο του, στην ευρωβουλή είναι ο μοναδικός πολιτικός που ενδιαφέρεται να αποκτήσουν οι μουσουλμάνοι Ιμάμη στην Νότιο Ελλάδα.
Κάντε κλικ στ έγγραφα και διαβάστε ότι ούτε η ευρωπαϊκή ένωση δεν συμφωνεί μαζί του και ασφαλώς ούτε η κυβέρνηση, που δεν έχει δεχθεί το αίτημά του.

http://politikosafari.blogspot.com/

Την ίδια στιγμή που παραμύθιαζε τους οπαδούς του ως προστάτης της χριστιανοσύνης, και απηνής διώκτης των "αλλόθρησκων", έκανε επερωτήσεις στην ευρωβουλή για τα «δικαιώματα» τους. Εμείς δεν θα κρίνουμε το θέμα, αλλά την διπρόσωπη στάση του πολιτικού σαλταδόρου. Ακόμα και ο φρατίνι τον παραπέμπει στην ελληνική κυβέρνηση. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Τώρα πόσα άλλα τραγικά και μυστικά έχει κάνει εκεί που τον στείλανε; Όλα θα βγουν στη φόρα, για να μάθει να μην μας διαφημίζει επιλεκτικά τις επερωτήσεις και το έργο του στην ευρωβουλή καταγγέλλοντας τα υπόλοιπα κόμματα για μειοδοτικές στάσεις. Ζήτω ο κρυφό-μουσουλμαλολάγνος και γιαλατζί υπερπατριώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...