Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Κατεβαίνουν…. σώβρακα στον ΛΑΟΣ ενόψει… ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.


Διαβάσαμε στο ΘΕΜΑ της Κυριακής ένα δημοσίευμα το όποιο προέρχεται μάλλον από τα «παρά-γραφεία» του ΛΑ.Ο.Σ, και έτσι θεωρήσαμε σωστό να αναλύσουμε περεταίρω τις «εξελίξεις» ως γνώστες των «μαγειρείων» του. Ο Καρατζαφέρης λοιπόν μετά το «επιτυχές πριμοδοτούμενο» αποτέλεσμα των εκλογών είναι έτοιμος τώρα να πάει σε ένα γρήγορο ημι-ημερήσιο συνέδριο χειροκροτητών όπως άλλωστε ήταν και όλα τα προηγούμενα. Ασφαλώς τα νέα δεδομένα δημιουργούν και νέες φιλοδοξίες στα κατ ευφημισμόν στελέχη του, και έτσι λογικό είναι να έχουν βγάλει για «ακόνισμα» τα μαχαίρια τους. Ο αποκαλούμενος (Λάθος)ως νέος Γ.Γ της ΚΈ από το ΘΕΜΑ, μόνο νέος δεν είναι. Απλά ήταν όλα αυτά τα χρόνια, πολιτικά ανύπαρκτος και λογικά ούτε καν, τον έχουν «ακούσει». Δεν ξέρουμε αν τον θυμούνται λίγο με εκείνο το «γραφικό» σύνθημα, (ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΗΧΑ ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΙΧΑ) που έγινε αιτία να πέσει πολύ γέλιο. Το μεγαλύτερο του πολιτικό «κατόρθωμα» ήταν να πάει την άλλη μέρα των εκλογών του 2007 να αγοράσει μια ΤΖΑΓΚΟΥΑΡ για να κάνει φιγούρα ως Γ.Γ . (Από μάγκας με το τρίκυκλο, έγινε, ο μάγκας με την τζαγκουαρ). Κάτι ξέρανε οι Λαρισαίοι που τον έκαναν «αράπη». (στις βουλευτικές ήρθε έβδομος σε σταυρούς, πίσω και από «ανύπαρκτους» παρά την ιδιότητα του ως Γ.Γ. Της Κ.Ε). Ο μέχρι στιγμής λοιπόν Γ.Γ. της Κ.Ε Απόστολος Μπαμίχας που ήταν ο πολιτικός αλχημιστής των προηγούμενων συνεδρίων φροντίζοντας δια της «περιστροφικής» ψήφου (όσοι ξέρουν από συνέδρια καταλαβαίνουν)να εκλεγούν οι αρεστοί του προέδρου, είναι από ότι δείχνουν τα πράγματα πλέον καμένο χαρτί και υπό διωγμό διότι.

1ον Σχεδόν όλα τα στελέχη λένε ότι απλώς υπήρχε για να χειροκροτεί τον αρχηγό, φροντίζοντας μόνο για την πολιτική του επιβίωση, χωρίς να κάνει ούτε μια πολιτική παρέμβαση όλο το διάστημα που ήταν Γ.Γ.

2ον Είναι τύπος που με όλους σχεδόν έχει τσακωθεί λόγω της μη έστω στοιχειώδους πολιτικής παιδείας,

3ον Μπορεί να είναι σπεσιαλίστας στα εσωκομματικά «μαγειρέματα» ,και να κάνει καλή δουλειά στα «περιστύλια» των συνεδρίων, αλλά αυτό πλέον δεν αρκεί για να του ξαναδώσει τον δοτό από τον αρχηγό τίτλο.

4ον Λόγω της ανυπαρξίας του αυτής ,υποβαθμίστηκε ο ρόλος της Κ.Ε .Του χρεώνουν δηλαδή τα μέλη την μη ανάδειξη τους σε πολιτικά πόστα.

Τώρα εάν ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ συνεχίσει να τον έχει και στην νέα Κ.Ε σημαίνει ότι έχει πάρει «εντολές» από «φίλους» και μελλοντικούς εταίρους της Ν.Δ, αφού είναι γνωστό στους παροικούντες, ότι ο Γ.Γ ΜΠΑΜΙΧΑΣ ήταν τακτικός θαμών υπουργικών γραφείων παλιότερα, όταν ένιωθε ότι ο αρχηγός ίσως τον παραγκωνίσει. Φρόντιζε δηλαδή να έχει «ανοικτή την πίσω πόρτα».

Τον τίτλο του Γ.Γ τον αποκαλούμε δοτό διότι ουδέποτε μπήκε το κόμμα στην διαδικασία της εκλογής με υποψηφιότητες . Πάντα ήταν με πρόταση προέδρου η εκλογή, και δια βοής η ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ.

Ο Καρατζαφέρης θέλει να κάνει πολιτική στροφή και θα προσπαθήσει να απομονώσει τους σκληροπυρηνικούς φτιάχνοντας μια Κ.Ε της αρεσκείας του, ανεξάρτητα εάν αυτή δεν θα έχει όπως πάντα, καμία «εξουσία» και γνώμη. (Όσες φορές συνεδρίασε ήταν για να εγκρίνει απλώς τις αποφάσεις του αρχηγού).

Φρόντισε μάλιστα από ότι μάθαμε να ξεκινήσει με «παρατυπίες». (Καλή αρχή).

1ον Στο συνέδριο είπε ότι συμμετέχουν ακόμα και οι εκλογικοί αντιπρόσωποι,

2ον Ότι δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας σ την εκλογή των σαράντα πρώτων μελών της Κ.Ε οι πρόεδροι των νομαρχιακών επιτροπών .

Θέλει με αυτό τον τρόπο να μην είναι πάνω από δέκα πρόεδροι Ν.Ε (που έτσι και αλλιώς εκλέγονται με ξεχωριστή ψηφοφορία βάσει καταστατικού) στην Κ.Ε. Μάλλον τους θεωρεί «ανεξέλικτους» και δεν θέλει πολλούς .

Ο νέος Γ.Γ. λένε θα πρέπει να πλήρη μερικά από τα εξής η και όλα.

1ον Να τα έχει καλά και να είναι αποδεκτός από τα μιντια.

2ον Να είναι του κύκλου και της εμπιστοσύνης του επίτιμου (ΒΑΣΙΚΟ).

3ον Να μην είναι της λεγόμενης ακροδεξιάς κλίκας. Εδώ («κάηκε» ο πρώην)

4ον Να έχει καλές σχέσεις και προσβάσεις με τους διαπλεκόμενους. (αν έχει και κάποιες «πληροφορίες» λόγο της εργασίας του «χρήσιμες» για τον πρόεδρο, ακόμη καλυτέρα).

5ον Να είναι «χαμηλών τόνων». Άχρωμος δηλαδή.

6ον Να έχει κάποια εμπειρία από τηλεοπτικές εμφανίσεις ,(εάν έχει και δική του εκπομπή ακόμα καλύτερα).

7ον Να μην έχει χρηματίσει ως πρωτοκλασάτος σε άλλο κόμμα,

Σχεδόν πάντα ο γ.γ ενός κόμματος είναι ο «κακός» για τα στελέχη και τα μέλη, (λογω της μη δυνατότητος ικανοποίησης διαφόρων αιτημάτων) εάν δεν ξέρει να «ελιχτεί» Έτσι είναι και καμένο χαρτί όταν και όπου κατέβει υποψήφιος βουλευτής. Αυτός που ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ τέτοια θέση η θα πρέπει να έχει αποφασίσει ότι δεν θα βγει βουλευτής, η θα πρέπει να έχει υπόσχεση και εγγύηση, ότι θα «στηριχτεί» ως «συνυποψήφιος» σε ψηφοδέλτιο με βουλευτή ο οποίος έχει σίγουρους σταυρούς . Έτσι λόγο διπλό-τριπλό-σταυρίας και με σωστό πατρονάρισμα εκ μέρους του βουλευτή να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητες εκλογής του. Από ότι γνωρίζουμε τέτοιο άτομο υπάρχει «διαθέσιμο» και μάλιστα είναι γνώστης ευαίσθητων δεδομένων βουλευτή του κόμματος που είναι μια επιπλέον «εγγύηση» σε τυχόν συμφωνία πριμοδότησης.

Είναι γεγονός ότι εάν αφαιρέσεις δυο-τρία ονόματα όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα, και όχι για Γ.Γ της Κ.Ε ενός έστω μορφώματος. Οι αξιόλογοι έχουν «βολευτεί» ως μετακλητοί υπάλληλοι .Τα ονόματα που παίζουν είναι πολλά αλλά ο «αρχηγός» έχει ήδη αποφασίσει. Πιθανές φιλοδοξίες συνοδευόμενες από ανάλογες κινήσεις κάνει και ο Χρυσανθακόπουλος αλλά αυτός μάλλον λογω πασοκικης προϊστορίας είναι καμένο χαρτί. Ποτέ ο Καρατζαφέρης δεν περιμένει την τελευταία στιγμή. Οπότε τσάμπα χαμένος κόπος των «μνηστήρων» με τα δοτά δημοσιεύματα. Όπως επίσης το ποιοι θα εκλεγούν μέλη της Κ.Ε ουδεμία αξία έχει. Δεν παίζουν (ΟΥΤΕ ΕΠΑΙΖΑΝ) κανένα ρόλο στις όποιες αποφάσεις απλώς, χειροκροτούν τις αναγγελλόμενες… από τον αρχηγό.

Από τους εκατό, οι πενήντα είναι «διορισμένοι» στην ουσία από τον αρχηγό. οι σαράντα εκλεγμένοι κατόπιν επιθυμίας του, και οι δέκα πρόεδροι των Ν.Ε εκλεγμένοι κατόπιν «υποδείξεων». Έτσι γίνεται πάντα.

Άσε που στο προηγούμενο συνέδριο άλλοι ψηφίστηκαν και άλλους παρουσίασαν ως εκλεγμένους. Εκεί να δει κανείς ρεμούλα και νοθεία. Έπεσε «συμπλήρωμα» σταυρού στην καταμέτρηση που πήγε σύννεφο.

ΞΕΡΟΥΜΕ ότι στα συνέδρια (Όχι μόνο του ΛΑΟΣ)πέφτει πολύ μονοσταυρία. ας έχουν δικαίωμα για πέντε σταυρούς η και παραπάνω. οπότε πέφτει και πολύ «συμπλήρωμα» στην καταμέτρηση.

Ασφαλώς οι φιλοδοξίες των ασχέτων και ψωνισμένων είναι να εκλεγούν στην Κ.Ε για να πάρουν σειρά «εισόδου» για το Ε.Γ (άλλη πονεμένη ιστορία). Ο αρχηγός κάνει σύσκεψη του Ε.Γ για ένα θέμα. Άλλη απόφαση παίρνουν, και άλλη εφαρμόζει μετά ο Καρατζαφέρης. Έχει γίνει, και αυτό. τους .Λοιπόν; τα μέλη της Κ.Ε θα υπολογίσει; Και ποιος θα τους «ακούσει»; Τους ξέρει κανείς ; Πάντα «φρόντιζε» να μην έχουν καμία πρόσβαση στα Μ.Μ.Ε Λοιπόν για να τελειώνει η κωμωδία. όσοι νομίζουν ότι είναι πολιτικά όντα, ας θέσουν τα καίρια ερωτήματα.

1ον Είσαι διατεθειμένος μεγάλε αρχηγέ να δώσεις γη και ύδωρ για να γίνεις πρωθυπουργός όπως λες; (Ναίιιιιι)Όλοι γνωρίζουμε ότι για να γίνει κάποιος πρωθυπουργός στην Ελλάδα πρέπει να είναι αποδεκτός από την διαπλοκή και τους εκτός συνόρων. Εσύ μεγάλε επαναστάτη ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ θα τα «δώσεις» όλα; Αυτό είναι η ουσία. Εάν ναι. Γιατί να τρέξω για σένα και όχι για κάποιον άλλο; Αφού το ίδιο είσαι και εσύ?.

2ον θα θέσουν θέμα για τα οικονομικά που κανείς δεν ξέρει που πάνε τα λεφτά έστω τα φανερά εκτός από τον «ταμία» και παλιό θαμώνα των γραφείων του επίτιμου τον ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ; Για τολμήστε να ζητήσετε λογαριασμό? Εάν μιλήσει κανένας θα πεταχτεί με τις κλωτσιές έξω «αθόρυβα» ειδικά για τα οικονομικά που «καίνε» ΣΚΑΣΜΟΣ.

3ον. θα θέσουν θέμα για την «απαξίωση» (με συνεχείς κολοτούμπες) της αποφασισθείς στο προηγούμενο συνέδριο πολιτικής του κόμματος σχεδόν σε όλα τα θέματα; Πότε αποφασίστηκαν τα θυρωρεία, η συγκατοίκηση στην ίδια πολυκατοικία ,η συγκυβέρνηση, η άνευ όρων στήριξη της Ν.Δ και τόσα άλλα; Από ποιους αποφασίστηκε η υποψηφιότητα της διαπλεγμένης ΤΖΑΒΕΛΑ;

Μάλλον δεν πρόκειται να μιλήσει κανείς διότι όλοι θέλουν, όπως λέει και ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ τους. Ειδικά τώρα με το 7% που πήρε; Θα τους πει. ΑΚΟΛΟΥΘΑΤΕ με. Θα είμαστε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του χρόνου, και …..τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...