Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

(από τους σιωνιστές) Επιχείρηση :Ανατρέψτε τον ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΖΑΝΤ

Μάλλον δύσκολα τα βλέπουν οι Σιωνιστές με τις Ιρανικές ένοπλες δυνάμεις.
Πώς να μην γράψεις για τον βρομερότερο λαό τους εβραίους? Διαβάστε πως παρακινούν σε εμφύλιο τους λαούς, προκειμένου να εκλεγεί Ιρανός πρόεδρος που να υποστηρίζει τα Εβραϊκά συμφέροντα. Και εμένα δεν μου αρέσουν τα παπαδαριά, αλλά δεν μου πέφτει λόγος τι θα κάνει ο καθένας για την χώρα του, μέχρι να με πειράξει! Ισραήλ: «Ανησυχητική» η επανεκλογή Αχμαντινετζάντ Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009 12:32
«Ιδιαίτερα ανησυχητική» χαρακτηρίζει τη νίκη του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στις χθεσινές εκλογές υψηλόβαθμος ισραηλινός αξιωματούχος.«Πρόκειται για μία πολύ ανησυχητική εξέλιξη, διότι ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ είναι ο πιο μαχητικός από τους υποψηφίους και δεν μπορεί παρά να παρασύρει τη χώρα του σε μία ευθεία αντιπαράθεση με το δυτικό κόσμο», τόνισε η ίδια πηγή, που δεν θέλησε να κατονομασθεί, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία. Άλλο κυβερνητικό στέλεχος, μιλώντας επίσης ανώνυμα, τόνισε πως η Ουάσιγκτον «θα συνεχίσει έως τα τέλη του χρόνου τις προσπάθειες συμφιλίωσης με το υπάρχον καθεστώς στην Τεχεράνη, στη συνέχεια όμως οι ΗΠΑ μπορεί να σκληρύνουν τις κυρώσεις κατά του Ιράν».
Οποιοσδήποτε ηγέτης βρίσκεται στην πολιτική σκηνή ανεξαρτητοποιημένος από την παγκοσμιοποίηση του σιωνισμού είναι και παράλληλα εχθρός του Ισραήλ και των σχεδίων του. Αντιδράσεις και πολλές αποχωρήσεις προκάλεσε η ομιλία του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ πριν λίγο στην Διάσκεψη του ΟΗΕ κατά του ρατσισμού στη Γενεύη! Μόλις ο Ιρανός πρόεδρος είπε ότι το Ισραήλ δημιουργήθηκε πάνω «στην πρόφαση των δεινών των Εβραίων», πολλοί Ευρωπαίοι διπλωμάτες αποχώρησαν από το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου. Ορισμένες αντιπροσωπείες πάντως έσπευσαν να χειροκροτήσουν τον Μ. Αχμαντινετζάντ..Δείτε το σχετικό απόσπασμα απ΄τη ζωντανή μετάδοση του CNN :http://www.youtube.com/watch?v=5hlxvMYu28Y&eurl=http%3A%2F%2Fgreece%2Dsalonika%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embeddedΟ Ιρανός πρόεδρος κατηγόρησε τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ ότι προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν ολόκληρο τον κόσμο. Διαδηλωτής, που φορούσε περούκα διέκοψε την ομιλία του Ιρανού προέδρου, φωνάζοντας «Ρατσιστή! Ρατσιστή!» και πετώντας ένα αντικείμενο προς το μέρος του..Σήμερα.
Στρατιωτικά γυμνάσια από την Τεχεράνη
Tην ώρα που κλιμακώνεται η αντιπαράθεση στο εσωτερικό του Ιράν από τις συνεχιζόμενες συγκεντρώσεις της αντιπολίτευσης, η Τεχεράνη προχώρησε από σήμερα στη διεξαγωγή τριήμερων αεροπορικών ασκήσεων στον Κόλπο και τη Θάλασσα του Ομάν, με στόχο την επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων και των δυνατοτήτων υποστήριξης. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου IRIB, "πτήσεις μεγάλων αποστάσεων περίπου 3.600 χιλιομέτρων με εναέριο ανεφοδιασμό σε καύσιμα από αεροσκάφος μεταφοράς καυσίμων σε μαχητικό αεριωθούμενο και από μαχητικό αεριωθούμενο σε μαχητικό αεριωθούμενο θα αποτελέσουν τμήματα αυτής της άσκησης".
Το IRIB έκανε επίσης γνωστό πως οι ασκήσεις έχουν στόχο την εκπαίδευση της Ιρανικής Πολεμικής Αεροπορίας (IRIAF) στη χρήση αεροσκαφών συλλογής πληροφοριών.

Σε εφαρμογή το σχέδιο του διεθνή Σιωνισμού για την ανατροπή του Αχμαντινετζάντ, με έναν ύπουλο τρόπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...