Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

Κ.Κ.Ε όχι στην «σωτηρία» της Ν.Δ


Να βάλει τέλος στα σενάρια που το ήθελαν να συμπράττει με τη ΝΔ στην εκλογή προέδρου Δημοκρατίας επιχειρεί το ΚΚΕ, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να στηρίξει καμία υποψηφιότητα. Επιτίθεται ταυτόχρονα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, που είχε δηλώσει ότι η ΝΔ σκέπτεται να προτείνει κομμουνιστή πρόεδρο, προκειμένου να αποσπάσει τις ψήφους του ΚΚΕ και να αποφύγει τις εκλογές.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ, Μ. Μαΐλης, χαρακτηρίζει «άθλιο προβοκάτορα» τον Γιώργο Καρατζαφέρη και δηλώνει κατηγορηματικά ότι ο Περισσός «δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν για πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως έκανε και στο παρελθόν.

«Δεν θα έθετε υποψηφιότητα στέλεχος του ΚΚΕ, όταν είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράφει αντιλαϊκούς νόμους», καταλήγει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Και πολύ καλά κάνει. Έτσι και αλλιώς ο πρόεδρος της κατ ευφημισμόν δημοκρατίας, έχει «διακοσμητικό» ρόλο. Μόνο για τελετές και πανηγυράκια είναι. Δεν είδαμε καμιά ουσιαστική πολιτική παρέμβαση με τόσα άθλια που συμβαίνουν στην χώρα. Τα έχουν «κανονίσει» τόσο καλά, που έχουμε καθαρέ , πρωθυπουργική δημοκρατία.


1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Καιρός ήταν επί τέλους πιά!
Συγχαρητήρια στη σωστή απόφαση...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...