Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Θρασύτατη «πριμοδότηση» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στον ΛΑΟΣ








Μπορεί να μας εξηγήσει ο επίτιμος ΚΑΙ Η Ντόρα πως έγινε αυτή η διαρροή προς τον ΛΑΟΣ και τους οικολόγους από την Ν.Δ; Κατά σατανική σύμπτωση (ενδεικτικά αναφέρουμε) σε περιοχές που είναι τα κάστρα τους η φίλα προσκείμενα προς το «περιβάλλον» τους; H είναι ανίκανοι για «διαχείριση κρίσεων» και καλά θα κάνουν να μην διεκδικούν αρχηγίες ,η κάτι άλλο συμβαίνει. Και οι κακές γλώσσες λένε ότι έγινε ευθεία πριμοδότηση στον ΛΑΟΣ για ροκάνισμα της καρέκλας του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Πως θέλει η ΝΤΟΡΑ να διεκδικήσει αρχηγία και δεν είναι ικανή να συμμαζέψει το “σπίτι” της; Ειδικά σε ΕΥΡΙΤΑΝΙΑ και ΧΑΝΙΑ; Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα λένε και έτσι είναι, ότι τα νούμερα που πηρέ ο χέρι-χερις ειδικά σε αυτές τις περιοχές είναι «εξωπραγματικά», αφού είχε μηδενικές οργανώσεις και παρουσία. Είναι βέβαια και παμπόνηροι διότι «φρόντισαν» η πριμοδότηση να μην γίνει μόνο στον ΛΑΟΣ γιατί το πράγμα θα μύριζε ,έτσι διοχετευτήκαν και σε αλλά «αποκόμματα». Στην ΚΡΗΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ο ΛΑ.Ο.Σ ψηφίστηκε σε περιοχές που ούτε καν τον ξέρουν. Σε στάνες και λαγκάδια. Σε μητάτα και χωριά, ΑΚΟΜΑ και στο μητσοτακικό ακρωτήρι σάρωσε ο μπαγάσας. Στο Ρέθυμνο που πήγε και η ΝΤΟΡΑ την τελευταία εβδομάδα σάρωσε πάλι. Ξαφνικά οι ρεθεμνιώτες έγιναν Καρατζαφερικοι. Στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ έσπασαν τους ψήφους λόγο μάλλον αντίδρασης Αυγενάκη στα δυο. Οικολόγοι – ΛΑΟΣ. Στο ανύπαρκτο οργανωτικά ΛΑΣΗΘΙ για τον ΛΑΟΣ σάρωσε ο χέρι - χερις. Τετραπλασίασε τους ψήφους του. Εκεί έχει βάλει «χέρι» ο ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ μάλλον. Για όλα αυτά και άλλα που θα τα αναλύσουμε προσεχώς λέμε ευθέως. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΝΤΟΡΑ «ροκανίσατε» κανονικά τον Καραμανλή κάνοντας ανοικτή πριμοδότηση στο παράρτημα σας τον ΛΑΟΣ, καθώς και στο νέο «φρούτο» σας τους οικολόγους. Οι νεοδημοκράτες πρέπει να σας στείλουν στον πολιτικό ΚΑΙΑΔΑ διότι εν ονόματι των φιλοδοξιών σας για πρωθυπουργία καταστρέφεται την Ν,Δ.
Κάντε κλικ στις εικόνες να μεγαλώσουν

Στο ροκάνισμα αυτό «ανάλογους» ρόλους έχουν παίξει οι ΤΑΤΟΥΛΗΣ (βλέπε Αρκαδία),ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ (ανεξάρτητος η μεταγραφή;) ΨΩΜΙΑΔΗΣ (στήριξη για δήμαρχος;) ΕΛΣΑ, ΣΧΟΙΝΑΣ,(διαγραφή;) κ.α




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος, όχι Μητσοτάκης Ντόρα, αλλά Μητσοτάκης & Υιός την έκαναν την βρωμοδουλειά.... (και την κάνουν εδώ και πολύ καιρό)
Έχετε αναρωτηθεί γιατί την χτυπάει την Ντόρα ανελέητα ο Καρατζαφέρης?
Οι πέρα του Ατλαντικού φίλοι μας την πιέζουν πολύ καιρό να κάνει κινήσεις για να ρίξει τον Καραμανλή, αλλά μάταια.
Ο λόγος απλούστατος, αν τολμήσει να κάνει τέτοιο πράγμα, έχει τελειώσει αυτόματα η πολιτική της καριέρα και το ξέρει πολύ καλά και η ίδια γι΄αυτό και δεν κάνει καμμία κίνηση πλέον (παλαιότερα έκανε κάποιες κινήσεις αλλά κατάλαβε ότι ο Καραμανλής δεν μασάει... και έκανε πίσω)
Ο γέρος θέλει πάσει θυσία να προωθήσει τον υιό γι΄αυτό και βάζει το "ψυχοπαίδι" του τον Καρατζαφέρη να πράτει ανάλογα....
Άστον να χαίρεται τώρα και να κορδόνεται και θα τα πούμε στις Εθνικές εκλογές.....

Γραφεας Πεζικου είπε...

Όλα πιθανά λοιπόν φίλτατε!Με τα
γνωστά αυτά τερτίπια και υπόγεια
ρεύματα που ένα και μοναδικό σκοπό έχουν.Νομίζω όμως ότι την
ήττα τους θα τη χρεώσουν στην Κα
ΥΠΕΞ λόγω Ονδούρας!Ψεύτης ναβγώ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...