Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Παίρνει τον που…. ο ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ; Έρχεται ο κατά χέρι-χέρι Σαλώμη;


Οι προσεισμοί φαίνεται ότι άρχισαν στο εσωτερικό της ΝΔ πριν από την Κυριακή. Η προοπτική μιας μεγάλης ήττας, όπως δείχνουν και τα γκάλοπ που πήρε η Ρηγίλλης, πυροδοτούν από τώρα εξελίξεις. Πληροφορίες που είναι βάσιμες αναφέρουν ότι ήδη τελεί υπό παραίτηση ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Λευτέρης Ζαγορίτης με το σκεπτικό ότι θέλει να διευκολύνει τον Κ. Καραμανλή στις αποφάσεις που θα πάρει από την Δευτέρα.
Στην πραγματικότητα ο κ. Ζαγορίτης αποχωρεί διότι γνωρίζει ότι είναι "τελειωμένος" από το Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο της προσπάθειας του κ. Καραμανλή να βρει νέες ισορροπίες κατά τη δύσκολη "επόμενη μέρα" που θα ξημερώσει. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι είναι -και δικαιολημένα- πικραμένος επειδή έκανε ο,τι μπορούσε για το κόμμα αλλά αυτό δεν του αναγνωρίζεται. Αντιθέτως λιθοβολείται...
Οι ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης του που επίσημα θα αναλάβει στο έκτακτο συνέδριο που προβλέπεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Πρόκειται για τον νυν υπουργό Παιδείας Αρη Σπηλιωτόπουλο η επιλογή του οποίου έχει πάντως έντονο παρασκήνιο. Το όνομα του κ. Σπηλιωτόπουλου είναι προϊόν συμφωνίας του κ. Καραμανλή με την Ντ. Μπακογιάννη με την οποία το συζήτησαν πρόσφατα.
Η κ. Μπακογιάννη, για τους γνωρίζοντες τα κομματικά άδυτα της ΝΔ, έχει κάνει προ πολλού μια "χαλαρή συμμαχία" με τον υπουργό Παιδείας. Βέβαια οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Siemens-Καραβέλα έχουν αποδυναμώσει την υπουργό Εξωτερικών η οποία...

http://kourdistoportocali.blogspot.com/

Πολύ θα ήθελα να δω αυτό το τρίο. ΣΥΓΝΩΜΗ το ντουέτο. Καραμανλής-Σπηλιωτόπουλος. Λες να ήταν προφητική η Φώτο που είχαμε βάλει πριν καιρό; Για να την ξαναθυμηθούμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...