Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: τα ΣΚΟΠΙΑ μπορούν να λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Πατήστε κλικ στην εικόνα να δείτε τι λέει καλύτερα, η μπήτε στο λινκ των πρακτικών. ΕΔΩ.Καρατζαφέρη για αυτό σε έστειλε ο λαός στην Ευρώπη; Για να κάνεις τέτοιες δηλώσεις; Τι το διαφορετικό έχουν από αυτά που κατηγορείς ότι «δήθεν» κάνουν οι άλλοι; Ολο αυτό τον καιρό μας «δουλεύεις» με κάλπικα πατριωτιλίκια υπολογίζοντας τι; πως δεν θα τα μάθουμε; Oταν λες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα κάτωθι τι εννοείς εκτός από το ότι μπορούν και τα Σκόπια να ονομάζοντας όπως θέλουν; Ρε πολιτικέ σαλταδόρε, Ρε δίγλωσσε γιαλατζί υπερπατριώτη, τόλμησες να εκστομίσεις αυτές τις λέξεις και δεν έπεσε το ταβάνι να σε πλακώσει; δεν ντρέπεσαι καθόλου; και πόσα άλλα έχεις κάνει που μας τα κρύβεις; Oλα θα τα βρούμε και θα τα δώσουμε στον κοσμάκη να τα μάθει.

7. Ονομασία αντιπροσωπείας: βλ. Συνοπτικά Πρακτικά

Πρόεδρος. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στη συνεδρίασή της στις 6 Απριλίου η Διάσκεψη των Προέδρων δέχθηκε το αίτημα της Αντιπροσωπείας για τις Σχέσεις με το Ιράν σχετικά με την αλλαγή της ονομασίας της σε Αντιπροσωπεία για τις Σχέσεις με την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.

Αν δεχθούμε αυτή την πρόταση, ουσιαστικά τροποποιούμε ένα από τα ψηφίσματα του Κοινοβουλίου, το ψήφισμα που ορίζει τις ονομασίες των αντιπροσωπειών για τις σχέσεις με τρίτες χώρες. Αυτό που χρειαζόμαστε επομένως είναι να μην αντιτεθεί κανείς σε αυτή την πρόταση. Αν δεν αντιτεθεί κανείς, η ονομασία αυτής της αντιπροσωπείας θα αλλάξει όπως υπέδειξα.

Γεώργιος Καρατζαφέρης (IND/DEM). – Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να σεβόμαστε τις αρχές της κάθε χώρας. Ανεξαρτήτως, αν αυτή η χώρα είναι φιλική, λιγότερο φιλική ή περισσότερο φιλική, αυτή η χώρα έχει αποφασίσει μια ονομασία. Δεν μπορούμε παρά να σεβαστούμε την ονομασία αυτής της χώρας. Τα άλλα –νομίζω το αντιλαμβάνεται ο καθένας– δεν είναι δημοκρατικά, είναι ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας. Όπως και εάν επιθυμεί αυτή η χώρα να αποκαλείται, οφείλουμε να το σεβαστούμε.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ e.u http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=CRE&reference=20060426&secondRef=ITEM-007&format=XML&language=EL


Θα σου θυμίσω επίσης Καρατζαφέρη αν και τα ξέρεις, τι

έλεγε ο άλλος υπερπατριώτης ο Αιβαλιώτης στο

ευρωκοινοβούλιο. Πάτησε εδώ για να δεις καλύτερα.


http://www.europarl.europa.eu/webnp/webdav/site/myjahiasite/users/jribot/public/JPM%20New%20Deal/Summary%20of%20plenary%2016%2002%2009%20(2).doc

Joint Parliamentary Meeting

A New Deal for European Economic Recovery?

Summary

Monday 16 February 2009

15.00 - 19.00

Paul Henri Spaak Building (PHS) - Hemicycle

European Parliament - Brussels

Plenary Session Summary

Mr Konstantinos AIVALIOTIS, MP, Vouli ton Ellinon - Greece, poses the question to the Commission about their failure to deal with the aging population and adds that 13 million Euro was spent on Turkey and Macedonia since 1992 and that those countries are outside the EU and that the EU should be investing in itself instead, especially in new energy sources.



Μια απάντηση για κάποια σχόλια ότι το είπε για το ΙΡΑΝ. στην πολιτική μετράει ότι δηλώνεις. Μπορούσε να πει ότι αυτά που λέω, πρέπει να ισχύουν για όλες τις άλλες χώρες εκτός των Σκοπίων; Να σοβαρευτούμε λίγο. Η «τύφλα» έχει και όρια. Γιατί δεν θέλετε να το ψάξετε λίγο βαθύτερα το θέμα; Η προσωπολατρία σας βλάπτει την χώρα.


5 σχόλια:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Kαλά βρε παλληκάρια, πάτε καλά;. ΤΕΤΟΙΑ τύφλωση; ΤΕΤΟΙΑ παραπληροφόρηση; ΤΟΣΟΣ μίσος; Θα πρέπει να υποφέρετε ΠΟΛΥ για να βγάζετε ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ. Για να δούμε λοιπόν. ΠΟΥ λέει ο Γ.Κ. αυτό που βάζετε σαν τίτλο:"ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;" Αν προσέξατε η συζήτηση ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΙΡΑΝ!! Και πολύ σωστά λέει ότι ΔΕΝ μπορεί να παρέμβει η Ευρώπη σε χώρα του ΤΡΙΤΟΥ κόσμου. Κι αν θέλετε να το πλατιάσουμε που είναι το πρόβλημα ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα να ονομάζετε ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ στο εσωτερικό !! της. Εδω όσον αφορά τα Σκόπια, μιλάμε για την προσπάθειά τους να φέρουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΙΕΘΝΩΣ σαν ΕΠΙΣΗΜΗ και οχι ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ τους ονομασία. Τώρα μη μου πείτε ότι ΔΕΝ ξέρετε τις ΔΕΚΑΔΕΣ παρεμβάσεις του Γ.Καρατζαφέρη σε 'οτι αφορά τα Σκόπια, γιατί θα τρελλαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ, ειδικά σας παραπέμπω στη συζήτηση της 26/1/2006 και στη Διαμαρτυρία της WWW.panmacedonian.assoctation.usa.inc
που συγχαίρει τον Καρατζαφέρη γιατί με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του πρωτοβουλία ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ η πρόταση του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ κ. Γ.Δημητρακόπουλου η οποία έλεγε:"ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ της ΠΓΔΜ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ!!".
Νομίζω να σας επαρκεί αυτή η εξήγηση η οποία αποκαλύπτει το μέγεθος του αγώνα του ΛΑ.Ο.Σ στην Ε.Ε. επι του συγκεκριμένου και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ζητήματος. Η Εμμονή σας στην στοχοποίηση του ΛΑ.ο.Σ φυσικά δημιουργεί ΚΑΙΡΙΑ ερωτηματα και ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ;; Ο καθένας μπορεί να τοποθετήσει τα κίνητρα της ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗΣ αυτής πρακτικής ΟΠΟΥ νομίζει!! Το γεγονός το ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ είναι ότι οι Ευρωβουλευτές του ΛΑΟΣ, ο Γ. Καρατζαφέρης ακόμα και αυτοί που συστρατεύονται μαζί τους, κατονομάζονται σαν φασίστες, ρατσιστές κ.λ.π.ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτή τη στάση τους,τη ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΗ, απο αυτούς που ανήκουν στους προδότες και ανθέλληνες του Ουράνιου τόξου , του Βοσκόπουλου, του Τρεμόπουλου, του Βαλλιανάτου, του Συριζα και όλων αυτών των ΥΠΟΥΛΩΣ δρώντων κοινωνικών αποφύσεων. Αν κι ΕΣΕΙΣ ανήκετε σ` αυτούς, ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας, αλλα ΔΕΝ αφορά ΟΛΟΥΣ εμάς που αγαπάμε την Πατρίδα, την σημαία, την οικογένεια και τη θρησκεία μας.
Φιλικά
Αργύρης Σιδέρης

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Εμ, τα σχόλια δεν έχετε, ΑΝΤΕΡΟ να τα ανεβάσετε!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ !!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Απάντηση του SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:
Αυτά κάνει το απύθμενο μίσος και η άκρατη παραπληροφόρηση.
Δίνει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κατηγορούνται τα blogs για όσα αυτά κατηγορούν τα ΜΜΕ και τους πληρωμένους δημοσιογράφους.
Που είδατε βρε λεβέντες του ixnos.gr αναφορά του Γ.Καρατζαφέρη για Σκόπια και Μακεδονία;
Η συζήτηση αφορά ονοματοδοσία αντιπροσωπείας του ΙΡΑΝ, (που απλά, ζήτησαν την πρόσθεση της λέξης:ΙΣΛΑΜΙΚΗ) χώρας του ΤΡΙΤΟΥ κόσμου και ΠΟΛΥ σωστά λέει ο Γ.Καρατζαφέρης ότι ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ η κάθε χώρα, είναι δικαίωμά της πως θα ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ.
Τι σχέση έχει αυτό με το Σκοπιανό, όταν οι Σκοπιανοί προσπαθούν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ τους ονομασία , ως ΔΙΕΘΝΗ;
ΑΥΤΟ είναι το θέμα και σ`αυτό συνίσταται η διένεξη Ελλάδας FYROM.
Σας παραπέμπω στη συζήτηση της 26/1/2006 της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ευρωκοινοβουλίου όπως αναφέρεται και στην ιστοσελλίδα www.Panmacedonian.association.usa.inc όπου η Παμμακεδονική Ένωση συγχαίρει το Γ.Καρατζαφέρη γιατί έπειτα απο παρέμβασή του ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ !! η πρόταση του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Δημητρακόπουλου, η οποία έλεγε:"Το ζήτημα του ονόματος της ΠΓΔΜ, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ στην περαιτέρω ενσωμάτωσή της στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο!!"
Είδατε ΠΩΣ η ανόητη προβοκάτσια μπορεί να γίνει μπούμεραγκ γι αυτούς που την κατασκευάζουν και αιτία αποκάλυψης ταπεινών ελατηρίων στοχοποίησης;
Απο τη μιά κατηγορούνται ο ΛΑ.Ο.Σ , ο Γ.Καρατζαφέρης, ακόμα κι όσοι απλοί πολίτες συστρατεύονται μαζί τους, ως φασίστες και ακραίοι και ρατσιστές για τις φιλελληνικές θέσεις τους κι απ την άλλη τους κατηγορείτε ως εθνικούς μειοδότες.
Τελικά ΔΙΑΛΕΧΤΕ , ΤΙ απ τα δύο προτιμάτε, να το συζητήσουμε, γιατί και τα δύο ΜΑΖΙ δεν γίνονται.
Φιλικά (?)
Αργύρης Σιδερης Σάββατο 6/6/09

Ανώνυμος είπε...

το "ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.που ειδατε οτι λεει εσωτερικα;για διακρατικες σχεσεις ειναι κυριοι ξυπνατε.Του αιβαλιωτη ασφαλως δεν το "ειδατε" οι σκοπιανοι δεν θελουν αλλο παρα να παρουν αυτην την δηλωση τους αρκει.

Dexi Extrem είπε...

Φίλε Σίδερη είσαι τελείως λάθος.

1.Καταρχάς παραπληροφορείς λέγοντας ότι η συζήτηση αφορά την εσωτερική ονομασία του Ιραν! Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΕΕ ΤΟ ΙΡΑΝ.

2. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Ισα ισα που ο συγγραφέας λέει :

«Oταν λες στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα κάτωθι τι εννοείς εκτός από το ότι μπορούν και τα Σκόπια να ονομάζοντας όπως θέλουν;»

3. Όσοι σε κατηγορούν για φασίστα κ.λπ έχουν άδικο και δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τα δικά σου αισθήματα είναι προφανώς αγνά (αν και έτσι που έχουμε γίνει δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κανέναν...). Ο συγγραφέας κατηγορεί τον Καρατζαφέρη για πατριδοκαπηλία και όχι εσένα. Αν εσύ όμως ταυτίζεις τον εαυτό σου με τον Καρατζαφέρη είσαι λάθος και δεν φταίει ο συγγραφέας

Και σε τελικήν ανάλυση φίλε Σίδερη:

ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ TV ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ Η ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ...

Άστο να πάει το παλιάμπελο κάνε το κορόιδο αλλά μην προσπαθείς να βγεις και από πάνω :)

Φιλικά πάντα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...