Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Καλύτερα ΠΑΣΟΚ παρά επιστροφή του φασισμού


Ο χέρι-χέρις έχει αφηνιάσει για εξουσία και κυβέρνηση. Όπως έχουν δείξει τα γεγονότα θα κάνουν τους πολίτες να πουν. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ και ας προκύψει ότι θέλει, παρά να βάλουμε τους φασίστες στην εξουσία και στην κυβέρνηση. Όσο και να προσπαθούν να βαφτίσουν το ψάρι, κρέας δεν πρόκειται να το χάψουν οι ψηφοφόροι. Είναι άδικος κόπος. Εμείς θα κάνουμε μια εκτενή ανάλυση το τι σημαίνει ΛΑ.Ο.Σ εντος των ημερών με πολλά άγνωστα στοιχεία, διότι το θεωρούμε καθήκον μας να ενημερώνουμε τον πολίτη. Το τι θα αποφασίσει για το μέλλον είναι δική του ευθύνη.

Πρόταση κυβερνητικής συνεργασίας με τη ΝΔ καταθέτει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, το ερώτημα είναι «ή κυβέρνηση Καραμανλή-Καρατζαφέρη ή κυβέρνηση Παπανδρέου».

«Λέω λοιπόν στον κ. Καραμανλή. Πάμε να κυβερνήσουμε με 160 βουλευτές και ο κ. Καραμανλής απαντά: μόνος μου κι ας πάω στους 85. Αυτό λοιπόν το γινάτι του Καραμανλή αφαιρεί αυτόματα το δικαίωμα έκφρασης από πολλούς βουλευτές» τονίζει ο κ. Καρατζαφέρης.

Απαντώντας εξάλλου στην υπουργό Εξωτερικών κ. Θ. Μπακογιάννη, που τον χαρακτήρισε ακραίο λαϊκιστή, ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει ότι «είμαι τόσο αυθεντικός λαϊκιστής που εγώ και η οικογένειά μου δεν ορμήσαμε ακάθεκτοι στις αποθήκες της Siemens. Η κ. Μπακογιάννη πιστεύει ότι εκβιάζοντας τον Κ. Καραμανλή θα γλιτώσει τον έλεγχο. Όταν μιλήσει η παρέα της -κ.κ. Χριστοφοράκος, Καραβέλας, Δημητριάδης-, δεν θα έχει που να κρυφτεί. Καλύτερα λοιπόν καιροσκόπος παρά κερδοσκόπος».

Real estate ΛΑΟΣ-Καρατζαφέρη. Η εκλογική επιτυχία φέρνει άνοδο τιμών ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Η επόμενη ημέρα για τον ΛΑ.Ο.Σ.

ΛΑΟΣ: Θέλουμε κοινή κάθοδο μέ ΝΔ. Μανώλης: Νά γίνουμε ένα κόμμα όλοι μαζί. Κυβέρνηση: Καμμία σχέση δέν θέλουμε μέ ΛΑΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;

Κοκκινούλης για ΛΑΟΣ - Ροντούλη : "έχουν περάσει και τον Μπούμπκα στο ύψος στα πηδήματα»

Η πάντα ίδια ξεφτιλισμένη δεξιά!

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Χίλιες και ΜΙΑ φορές καλύτερα!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...