Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Το «ιστορικό» του ΛΑ.Ο.Σ

Το Λάος ανήκει εις την Ευρώπην ή εις την Ασίαν;

από το http://roides.wordpress.com

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη

Το Λάος εκτείνεται κάπου μεταξύ Κίνας, Βιετνάμ και Καμβόζης. Θα έλεγα λοιπόν ότι ανήκει εις την Ασίαν, αν δεν υπήρχε και κόμμα της Βαλκανικής με το ίδιο όνομα. Ας είπωμεν λοιπόν πως η λέξις σηματοδοτεί τρόπον τινα μιαν σύζευξιν μεταξύ Ασίας και Ευρώπης, μιαν ευτυχήν μείξιν ούτως ειπείν του ασιατικού με το ευρωπαϊκόν πνεύμα. Ο ίδιος ο αρχηγός του κόμματος ο κ. Καρατζαφέρης δια του επωνύμου του ενσαρκώνει τον εν λόγω συμβολισμόν διότι αν και ακραιφνής Έλλην φέρει οθωμανικόν επώνυμον. Δεν είναι η μόνη αντίθεσις εις το κόμμα αυτό το οποίον συγχωνεύει εις μιαν δημιουργικήν ένωσιν εννοίας και ιδέας αντιφατικάς μεν αλλά συντιθέμενας είς έν δημιουργικόν όλον. Φερ’ ειπείν ο αρχηγός καίτοι υπερπεντηκοντούτης διατηρεί μέλαναν κόμην και διαθέτει αδελφόν (Σπυρίδωνα) ιεροκατήγορον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δε καίτοι ακραιφνής πατριώτης υπήρξεν ολίγον αμελής περί την εκπλήρωσιν των στρατιωτικών καθηκόντων του. Ωσαύτως ο βουλευτής-κορυφαίος ιστορικός και πλασιέ βιβλίων κ. Άδωνις Γεωργιάδης καίτοι ακραιφνής ορθόδοξος τυγχάνει και αρχαιολάτρης και παραβιάζων τους ιερούς κανόνας της Ανατολικής Εκκλησίας συνέζη επί τι διάστημα «αστεφάνωτος» μετά ευειδεστάτης κυρίας (ντιβορσέ) κορυφαίας μορφώσεως και παρουσιάστριας εκπομπής ήτις εκπομπή απάδει των χριστιανικών ηθών. Ολίγον ελευθεριάζων εις τας αγορεύσεις του παρασυρόμενος ενίοτε και ομιλών περί Έρωτος από τα βουλευτικά έδρανα είναι και ο εξαίρετος σεξολόγος του κόμματος έτι δε τολμηροτέρα είναι και η πολιτευτίς και αοιδός δις Έφη (Ευανθία;) Σαρρή.

Σκοπός μας όμως δεν είναι να παρουσιάσωμεν τας δημιουργικάς αντιθέσεις-συνθέσεις του κόμματος, το οποίον κατέρχεται εις τας ευρωεκλογάς με επικεφαλής εκλεκτήν κυρίαν ήτις είδεν το φως το αληθινόν και μετεπήδησεν με αγνά κίνητρα εις το κόμμα λαμβάνουσα όλως συμπτωματικώς την πρώτην θέσιν του ψηφοδελτίου (εκλόγιμον). Σκοπός μας είναι να προβάλωμεν το κόμμα και τα στελέχη τους ως πρότυπα εις την Νεολαίαν ήτις τόσον έχει ανάγκην υποδειγματικών ηρώων δια να μιμηθεί.

Ο αρχηγός ημπορεί να μην είναι «κουλτουριάρης» διότι η λαϊκή οικογένεια από την οποία προέρχεται δεν έσχεν τα μέσα δια σπουδάς εις Οξφόρδην, πλην όμως εφοίτησεν εις πολλάς γυμνασιακάς τάξεις, απομυζήσας ως φίλεργος μέλισσα πλουσίους χυμούς Γνώσεως. Το Άγιον Πνεύμα εν είδει περιστεράς, επικάθησεν παρά τας ακτάς του Κερατίου κόλπου επί της κεφαλής του παρουσία της Α.Θ.Π. του πατριάρχου, αναπληρόν ούτως τα ελλείποντα του περιεχομένου της. Ο κ.Γεώργιος Καραζαφέριος επιδίδεται εις ποιητικάς μελέτας και εις αυτόν οφείλουμε την αποκάλυψιν προς τον ακαδημαϊκόν κόσμον πως κουκουλοφόρος αρχηγός κόμματος (απόφοιτος της παλαιάς πέμπτης Γυμνασίου) απεπειράθη να αλλοιώσει το νόημα ενός ρομαντικού σονέτου του εθνικού μας ποιητού αποδώσας είς τους καθαρά ερωτικούς του στίχους μήνυμα σεξουαλικής βίας. Το κόμμα Λάος μάχεται την βίαν και πιστεύει εις την απόδοσιν ενός υπουργείου εις την ανθρωπιστικήν οργάνωσιν «Χρυσή Αυγή». Στεγάζει τον κ. Βορίδην, οπαδόν του Γκάντι εξ απαλών ονύχων και θεωρητικόν της μη βίας εν Ελλάδι και εκτιμάται δεόντως από την γνωστήν ουμανιστικήν εφημερίδα της δικτατορίας «Ελεύθερος Κόσμος» η οποία οργανώνει συσσίτια δια ορφανά. Η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου κυρία, συνεντευξιάζεται (φωτ.) εις την εν λόγω ελληνοχριστιανικήν έπαλξιν και αποκηρύσσει την ΝΔ εκ της οποίας απεχώρησεν διαφωνούσα με την δεξιάν πολιτικήν της.

Με αφορμήν βιαιοπραγίαν ισλαμιστού εις βάρος αστυνομικού, ο αρχηγός υπενθύμισεν εις τους θρασείς θρηκολήπτους μουσουλμάνους πως εδώ είναι ορθόδοξος Ελλάς. Δεν θα καταντήσωμεν ποτέ Τουρκία ή Τυνησία ή Αίγυπτος ή Συρία ή Ιράκ ή Ιράν ή Πακιστάν ή ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, δια να επιτρέπομεν την ύπαρξιν αλλόθρησκων ναών εν τη πρωτευούσει ή εις τας μεγάλας πόλεις του βασιλείου της Ελλάδος. Ότε ο Χριστός εκάλει εις περίθαλψιν των ξένων αποκαλών αυτούς «αδελφούς» του και λέγων πως οι άνθρωποι οφείλουν εις αυτούς να πράξουν ως εάν αυτοί ήσαν ο ίδιος ο Χριστός,, εννοούσε τους Έλληνας του εξωτερικού όπως και ο ξένιος Ζευς. Το αστυνομικόν τμήμα της Ομονοίας μάλιστα, πιστόν εις τας εθνικάς μας παραδόσεις οργανώνει συσσίτια δια Ελληνοαμερικανούς αναξιοπαθούντας επιχειρηματίας. Ωσαύτως πλειάς στελεχών, ως ο αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Τσάκαλος, η κα Αθήνη (χαστουκίστρια-οικονομολόγος), ο κ.Γιοσμάς (του Ξενοφώντος Φον), ο κ.Πλεύρης junior κ.α. επιδίδονται εις αγαθοεργούς δραστηριότητας, πιστοί εις την μνήμην του Τρσισμάκαρος Χριστοδούλου του μιτροφόρου, του εν Κράϋσλερ, εν Παλαιώ Ψυχικώ και εν Φορ Σίζονς αγίου των πτωχών.

Θα διερωτάσαι ώ αναγνώστα, υπάρχει και έτερος σκοπός συγγραφής του παρόντος;. Ναι! Την Κυριακήν έχομεν ευρωεκλογάς. Οφείλομεν να αποστείλομεν εις την αιρετικήν Δύσιν, ορθοδόξους βουλευτάς όπως την καν Τζαβέλλα (της γνωστής οικογενείας ηρώων του 1821), δια να διδάξουν εις τους βαλανηφάγους Ευρωπαίους, ήθος, αρετήν και πολιτισμόν.

Ψήφος εις το Λάος λοιπόν Συνέλληνες, ψήφον εις την αιωνίαν Ελλάδα!

(Ακολουθούν Εμβατήρια. «Των εχθρών τα φουσάτα…», «Έχω μιαδελφή κουκλίτσα αληθινή…», κλπ).

Αυλαία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...