Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Να γιατί «διαφημίζουν» τον ΛΑΟΣ. θα μας «δέσουν»


Το ξανάλεμε μήπως και το καταλάβουν μερικοί. Έχουν σκοπό εν ονόματι δήθεν της ησυχίας τάξης και ασφάλειας να μας δέσουν χειροπόδαρα. Πολύ διαφήμιση στον ακραίο ΛΑΟΣ που τον πατρονάρουν επίτηδες και παρουσιάζουν τον Καραμανλή ως να σύρεται από τον δολοπλόκο να εφαρμόσει μια φασιστικού τύπου καταστολή, λες και δεν ξέρει από τέτοιες πρακτικές, αλλά εξ ανάγκης θα τα κάνει για να μην χάσει τους ψηφοφόρους του. Ποιον προσπαθούν να ξεγελάσουν .Το ωραίο είναι που βλέπω και πολλούς στο ιντερνέτ να έχουν παρασυρθεί από τον μεγάλο, τον έξυπνο, τον μοναδικό στο λέγειν, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, λιβανίζοντας τον μέρα νύχτα. Λέγοντας για το πως καταφέρνει να έχει από κάτω τον «χαζό» ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και διάφορα τέτοια γραφικά. Ο Καρατζαφερης είναι το «μέσον» για να επανέλθει ο φασισμός στην Ελλάδα ρεεεε. Δεν βλέπετε τα «μηνύματα» από την Ευρώπη; ΞΥΠΝΑΤΕ. δεν φτάνει που πολλοί δεν έχουν να φάνε θα τους βάλουν και αλυσίδες για να μην «κινούνται» εν ονόματι της τρομοκρατίας και της δήθεν ηρεμίας θα μας γεμίσουν όρθιους. Λες και δεν ξέρανε όταν άφηναν τα σύνορα ορθάνοικτα τι θα ακολουθούσε? Όλα τα ξέρανε και έπραξαν βάσει οργανωμένου σχεδίου. Πως θα πολλαπλασίαζαν τα κέρδη τους οι εργολάβοι χωρίς τσάμπα εργατικά χέρια; Πως θα βρίσκανε άλλοθι να μας δέσουν από τον φόβο της κοινωνικής έκρηξης; πως θα μας κάνανε χωρίς την εισαγόμενη ανασφάλεια ένα μάτσο φοβισμένους, μη σκεπτόμενους, μαλάκες; Με ποιο άλλοθι και ποιος θα πρότεινε τέτοια μέτρα; O Παπανδρέου η ο Καραμανλής; Βρήκαν τον αργυρώνητο πολιτικό κάφρο να επανιδρύσει την φασιστική δεξιά και να αναλάβει την βρώμικη δουλειά των προτάσεων για το καλό των «αγανακτισμένων πολιτών». Λες και οι κακοί μετανάστες προήλθαν από παρθενογένεση. Τώρα θέλει να τους δοθούν και κανονικά χαρτιά για να ταξιδεύσουν για άλλες πολιτείες. ΤΡΙΧΕΣ. Εδω θα μείνουν ,γιατί θέλουν να τους κάνουν «χρήση», προς δικαιολογία εφαρμογής καταπιεστικών μέτρων προς ΑΠΑΝΤΕΣ .Κοντεύουν να μας τρελάνουν στην διαφήμιση του φασισταριού, και των κακών μεταναστών που ρημάζουν τον τόπο που μας σκοτώνουν, μας βιάζουν, μας γαμάνε τα παιδιά και τα εγγόνια. Το μεγαλύτερο αγγούρι που μας έβαλαν όμως είναι. Που ξέσκισαν το δημόσιο χρήμα τα τρωκτικά. Που οι λήσταρχοι τραπεζίτες έχουν αρπάξει όλο το χρήμα και δεν δίνουν δεκάρα παρά μόνο στους ημέτερους, αφήνοντας την αγορά να καταστρέφεται κάθε μέρα. Που ότι λεφτουδάκια είχε ο κοσμάκης του τα φάγανε με το χρηματιστήριο.Που για να φτιάξει ένα σπίτι ο νέος των τρακοσίων ευρώ πρέπει να δουλεύει πεντακόσια χρόνια, και τόσα άλλα. Αυτό είναι τοοο γαμίσι, και όχι οι «ξυπόλητοι».

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Πολιτικών Ελευθεριών (ECLN) καταγγέλλει τη συνεχώς αυξανόμενη «στρατιωτικοποίηση» των πολιτικών ασφάλειας, η οποία βασίζεται στη λογική πως τα ανθρώπινα δικαιώματα θεωρούνται δευτερεύοντα μπροστά στον σκοπό της εξουδετέρωσης της απειλής. Όπως το ΝΑΤΟ, έτσι και η Ε.Ε. επαναπροσδιορίζεται ως διεθνές σώμα αστυνόμευσης και επέμβασης. Νέα παραστρατιωτικά σώματα, όπως η FRONTEX (για τα σύνορα) και η Ευρωπαϊκή Στρατό-Χωροφυλακή (European Gendarmerie Force), αναπτύσσονται. Οι διαδηλώσεις σε συναντήσεις κορυφής και ενάντια σε διεθνείς οργανισμούς αντιμετωπίζονται με άσκηση βίας και επέμβαση για εξουδετέρωση των διαδηλωτών.

«Απαιτούμε αλλαγή της σημερινής πολιτικής ατζέντας σχετικά με την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών. Ζητούμε ανάκληση της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας και των κατασταλτικών μεταναστευτικών νόμων», επισημαίνει με έμφαση το Δίκτυο, η εμβέλεια του οποίου είναι τεράστια. Πρόκειται για ένα πανευρωπαϊκό φόρουμ στο οποίο μετέχουν (ή υποστηρίζουν) δεκάδες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους η Ελληνική Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, η Αμερικανική Ένωση Ατομικών Δικαιωμάτων (ACLU), η Βελγική Λίγκα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (AEDH), η Διεθνής Οργάνωση για την Ιδιωτικότητα (ΡΙ), η βρετανική ΜΚΟ Statewatch και άλλες περίπ0υ 50 ευρωπαϊκές οργανώσεις δικαιωμάτων και προστασίας μεταναστών.

Το Δίκτυο ζητεί να σταματήσει η σημερινή πολιτική στα θέματα αστυνόμευσης, εσωτερικής ασφάλειας και μετανάστευσης που κορυφώνεται με το «Πρόγραμμα της Στοκχόλμης» (μια σειρά ακόμη αυταρχικότερων μέτρων, τα οποία αναμένεται να υιοθετηθούν τον Δεκέμβριο του 2009). Η στάση αυτή των οργανώσεων πολιτών αποκαλύπτει το τεράστιο χάσμα που υπάρχει ήδη στην Ε.Ε. γύρω από τα θέματα ασφάλειας και δικαιωμάτων και αναδεικνύει σε πρωτεύον ζήτημα την αποκατάσταση του τρωθέντος κύρους του κράτους δικαίου.

Ταυτόχρονα, έρχεται σε καταφανή αντίθεση με τις προσφάτως εξαγγελθείσες προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία, υπό το κράτος της εκλογικής ήττας της και της ανόδου του ΛΑΟΣ, σπεύδει να επενδύσει στην ανασφάλεια και την ξενοφοβία, προωθώντας άκρως κατασταλτικά μέτρα υπέρ «του νόμου και της τάξης».

Στη βαρύνουσα παρέμβασή του, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο (ECLN) εκφράζει την ανησυχία του για την αυταρχική τροπή στην πολιτική της Ε.Ε., τη στρατιωτικοποίηση των συνόρων, την καθιέρωση προληπτικού καθεστώτος επιτήρησης των πολιτών. Μιλά μάλιστα για «ψηφιακό τσουνάμι» που θα προμηθεύσει τους μηχανισμούς δίωξης με τεράστιο αριθμό πληροφοριών και στοιχείων.

Προληπτικοί έλεγχοι - στρατιωτικοποίηση της ασφάλειας

Καυτηριάζει τα νομοθετικά μέτρα που ήδη έχουν υιοθετηθεί, όπως η υποχρεωτική λήψη αποτυπωμάτων για την έκδοση των διαβατηρίων και των αδειών παραμονής, η παρακράτηση τηλεπικοινωνιακών δεδομένων (τηλεφωνικές κλήσεις, e-mail, χρήση του Ιντερνετ), η καταγραφή των προσωπικών δεδομένων όλων των ταξιδιωτών στην Ευρώπη, οι τράπεζες DNA κ.ά.

«Οι βίαιες συγκρούσεις είναι συχνά αποτέλεσμα συγκεκριμένων κοινωνικών και οικονομικών αδικιών, μιας άνισης διανομής του παγκόσμιου πλούτου. Προτεραιότητα σε κάθε πολιτική ατζέντα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση των ανισοτήτων αυτών. Η επιλογή της ένοπλης βίας, της συλλογής δεδομένων και της επιτήρησης εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και όχι των πολλών».
enet.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε καλά τώρα εσύ πήγες από το ένα άκρο στο άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μπορεί να γουστάρεις τον κόκκινο φασισμό και την αναρχία που λιμνάζει στην Ελλάδα, κάποιοι όμως θέλουν να ζήσουν όπως οι υπόλοιποι στην Ευρώπη...

Ανώνυμος είπε...

πασχεις οπως και η ελευθεροτυπια απο ακροαριστερα συνδρομα καταδιωξης και υφαινεις συνομωσιολογιες ως εκ τουτου.να το προσεχεις ειναι επιβλαβες για την υγεια..

Ανώνυμος είπε...

o tourkalvanos karazaferi na paei sthn moggolia.EKEI ANIKI!!
http://www.youtube.com/watch?v=zg2J_bbjZnU

kai na afisi isixi thn ellada pou thelei na piei kai kafe sthn kokkini milia....me ton strato dolia dialimeno wste na sfagoun oi maximoi ellhnes kai oi polites

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΈΓΑΣ ΓΛΥΦΤΕΊΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΈΡΗ ΣΤΟ INTERNET ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΌ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Γραφεας Πεζικου είπε...

Χάθηκε,μια ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία!Τόσο
με την τεράστια και πριμοδοτούμενη ΑΠΟΧΗ όσο και με
τη στήριξη του δικομματισμού σε
βάρος της Κεντρο-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ανά
την ΕΕ η οποία "ευκαιρία" συνηγορεί
απροκάλυπτα στο "δέσιμο"το οποίο
έρχεται οσονούπω???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...