Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Γελάσαμε όλοι με τα καραγκιοζιλίκια του ΛΑ.Ο.Σ στην ΚΡΗΤΗ

Νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στο μόρφωμα του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, άλλα πέσαμε έξω. Το Σάββατο κατά την επίσκεψη της ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και της ταυτόχρονης παρουσίας του ΠΑΠΟΥΛΙΑ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, κάποιοι κομματικοί παρατρεχάμενοι από τα ΧΑΝΙΑ ,με αρχηγό τον κουμπάρο του χέρι-χέρι και μέλος του ΛΑΟΣ Αντωνακακη σήκωσαν πανό στην πλατεία ελευθερίας με το έτσι θέλω, έτσι γουστάρω, και χωρίς απόφαση η άδεια από το κομματικό μηχανισμό της Κρήτης, κατά της ασκούμενης εξωτερικής πολιτικής από την ΝΤΟΡΑ, και διάφορα άλλα γραφικά, κατηγορώντας την με σκληρά λόγια. Εκτός του ότι επικαλέστηκαν τίτλους που δεν έχουν, (μερικοί ήταν γνωστοί χρυσαυγίτες) το θέαμα δε που παρουσίασαν στους θαμώνες της πλατείας (οι οποίοι κρατούσαν τις κοιλιές τους από τα γέλια), έχριζε ψυχιατρικής έρευνας.( Να κάνετε τακτικά ρε παιδιά τέτοια χαπενινιγκ ,μας «φτιάχνεται» την μίζερη πολιτική ατμόσφαιρα που ζούμε). Μετά την δημοσιότητα που δόθηκε από τα κανάλια της Κρήτης, αναγκάστηκαν λογω κραξίματος ο πρόεδρος της Ν.Ε Ηρακλείου, να δηλώσει στα Μ.Μ.Ε ότι αυτοί οι κύριοι δεν εκπροσωπούσαν παρά μόνο τον εαυτόν τους, και πως οι πρόεδροι των Ν.Ε Χανίων και Ηρακλείου ουδεμία σχέση έχουν με το γραφικό γεγονός. Καλούν δε το κόμμα να πάρει μέτρα κατά των γραφικών τύπων που τους δυσφημούν στην Κρήτη. Όπως είπε το ΚΡΗΤΗ TV κάλεσε επειγόντως ο χέρι-χερις στην Αθήνα τους εμπλεκομένους για «διευκρινήσεις» και να τους κάνει ντα-ντα.

Η πραγματικότητα όπως μας ενημέρωσαν έχει ως εξής. Ο κατά δήλωση του περιφερειάρχης λόγω της κουμπαριάς που έκανε προσφάτως με τον ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ (του βάφτισε το παιδί) έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν υπολογίζει κανένα άλλο στέλεχος στο νησί. Υπαίτιος όλων αυτών είναι ο «μεσολαβητής» της κουμπαριάς και δεξί χέρι του Καρατζαφέρη (κρατεί το ταμείο ,άρα και από τα τέτοια τον αρχηγό) ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ, διότι έχει δώσει πολύ αέρα στον πολιτικά γραφικό ψευτο-περιφερειάρχη ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ, επειδή του κάνει όλα τα «χατίρια». Δηλαδή «φροντίζει» να έχει διαλυμένα τα πάντα. Τώρα βέβαια αυτός λόγο πολιτικής αφέλειας πέρασε τα όρια, διότι «στενοχώρησε» την ΝΤΟΡΑ (το σκέφτηκε καλά αυτό που έκανε;) και εκεί χαλάει η δουλειά. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια εάν σκεφτούμε ότι ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ καρατόμησε παλιά τον Γ.Γ. της Κ.Ε Μιχάλη Βάρδα ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη που είχε, όταν αυτός τόλμησε να καταφερθεί κατά της ΝΤΟΡΑΣ και της πολιτικής που ασκεί, κατά την διάρκεια περιοδείας του στην Θράκη. Το καλύτερο όλων είναι ότι ο ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ θεωρείται ότι είναι ο αντ αυτού του επίτιμου στο κόμμα. Μάλλον δεν ήξερε γιατί θα «διαμαρτυρηθεί» ο μέγας πολιτικός ανήρ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ και μπερδεύτηκε η δουλειά. ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ.



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρωην πρέσβης Γεωργίου εχει ερθη
στο ΛΑΟΣ με εντολη του Μητσοτακη και αμεσως εγινε αντιπροεδρος του
κομματος απο τον ιδιο τον Καρατζαφερη , το ιδιο συμβαινει και με τον απόστρατο ταξιαρχο Κωστα
Σκανδαλακη, ο οποιος και αυτος διοριστηκε απο τον Καρατζαφερη επισης αντιπροεδρος του κομματος με
εντολη Μητσοτακη. Ο πρεσβης λεει
στους Μητσοτακηδες τι γινεται στο
κομμα απο πολιτικη αποψη, δηλαδη
οσοι κατηγορουν και δεν συμπαθουν
την ντορα και τον Κυριακο δεν εχουν
καμια τυχη στο κομμα. Ο ταξιαρχος
μετραε τα χρηματα που περνει το
κομμα απο την βουλη και τις βρυξελες και βγαζει στην ακρη τα ποσοστα της οικογενειας των Μητσοτακηδων. τιποτα δεν ειναι τσαμπα στον ΛΑΟΣ, για ολα υπαρχει
ενημερωση της οικογένειας. Αυτα δεν
τα γνωριζει ο πολυς κοσμος που δεν
καταλαβαίνει και πολλα, ομως αυτα
συμβαινουν στην πράξη και οχι μονον
Απο την αλλη μερια ο Γεωργιου εκτελει εντολες της Ντορουλας για
να την βοηθισει να κλεισει το ονομα
στα Σκοπια οπως θελουν οι αμερικανοι και γιαυτο λεει πως το
ζητημα εχει τελιωσει για την ελλαδα
δηλαδη μας λεει , παιδια μην πολεματε μην αγωνίζεσθε τσαμπα ο
χρονος σας, πηγαίνετε κανενα μπανιο
τωρα και το Σεμπτεμβριο βλεπουμε,
αλωστε τι σας κόφτει με το ονομα,
μηπως εχετε κανα οικοπεδο εκει και
κινδυνεύει να χασει την αξια του ;
οσο ο κοσμος δεν ξυπναει να τους
παρει με τις πετρες αυτα θα κανουνε
και μια και τα λεμε στα ισια που
ειναι οι αλλοι υπερπατριωτες, παραλίγο να τους ξεχασουμε, τον
Πλευρη τον Θανασακη και τον Βοριδη
τον Μακη. Γιατι αυτοι δεν μιλανε
για την ξεφτιλα του Γεωργιου ;
γιατι δεν τονε κραζουνε ; μηπως
ειναι και αυτοι στο μεγαλο κολπο
της ντορας για το ξεπουλημα της
Μακεδονιας μας στον Γροεφσκι ;
Η μηπως εχουνε παει και αυτοι για
μπανια και δεν ειδανε ουτε ακουσανε
τίποτε ; Nτροπη και σε αυτους που
καποτε θελαν να λενε οτι ειναι απο
τον πατριωτικό χωρο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ... ΚΑΡΤΣΩΛΗΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΙΧΝΟΣ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: "ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ".
ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟΙ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΙΣΩ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕ...
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ...
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ... ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Χ.Αυγιτες δεν εχει να κανει. ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΙ...
ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ. ΔΕΝ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΨΑΞΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚ. 308 ΗΜ. 28-04-09. ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΗΡΕΜΑ, ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
...ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ Ε. ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΡΗΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε βασιλοχουντικέ ψευτοπεριφερειαρχη που θα μιλήσεις για τέτοιους ανθρώπους. Σαν τα μούτρα σου νομίζεις ότι είναι; Λες και δεν σε ξέρουμε τι ψώνιο είσαι. Αφού ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ στο συνέδριο μας ζήτησε και πήρε τις παραιτήσεις όλων μας ρε ψωναρα, δεν το άκουσες; Δεν μου λες .Αφού είσαι τόσο αποδεκτός και πρώτος ,γιατί πήρες μαζί σου τους «δημοκρατικούς» χρυσαυγιτες; μήπως δεν θέλει να σε βλέπει ούτε και να σε ακούει κανένα κομματικό στέλεχος στην ΚΡΗΤΗ; Γιατί εγώ αυτό ξέρω. Πως είσαι δηλαδή έτοιμος για σουτάρισμα με τα καραγκιοζΙλίκια που κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

o καρατζαφερης ειναι ομηρος των μασονων.αλλιως πως τους ανεχεται.
2 ονοματα καραποστολου-σταματακης
ο πρωτος στην κεντρικη επιτροπη κ ο δευτερος προεδρος νομαρχιακης.

Ανώνυμος είπε...

ο ανωνυμος στις 24,ειναι απλα ενας ακροδεξιος ακομα,μασσωνος(αρα χανιωτικο στελεχος του λαος)η καποιος που τσακωθηκε με τον αντωνακακη?βρωμαει η δουλεια.
Η ΜΑΣΣΩΝΟ-ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΑΛΛΟΝ.ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΣΩΝΟΥΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ.ΕΙΔΟΜΕΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...