Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και BLU SKY v/s «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ»

Το σχέδιο του Πασόκ για πλήρη άλωση του τύπου συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς. Άλλη μια εφημερίδα που άλλοτε στήριζε τη Νέα Δημοκρατία, επιτέλους ….. είδε φως. Κατάλαβε πόσο αποτυχημένος είναι ο Καραμανλής και πόσο ανίκανη η ΝΔ και δεν το κρύβει πλέον.
Το Πασόκ δεν γίνεται να προχωρήσει χωρίς τον Τύπο υποδουλωμένο και χειραγωγημένο. Για να κυριαρχήσουν η δημαγωγία και το ψέμα απαιτείτε η σιωπή των δημοσιογράφων. Όσο περισσότεροι σιωπήσουν τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ο «Ελεύθερος Τύπος» έκλεισε, η «Καθημερινή» κόβει φλέβες για τον αρχηγό πρόεδρο Γιώργο και τώρα πήρε το δρόμο για τα πράσινα σαλόνια και ο «Ελεύθερος», μια μικρή μεν δεξιά εφημερίδα που η στροφή της δείχνει τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο του τύπου.
Προσέξτε τα τελευταία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας: στις 21 Ιουλίου το επιτελείο της εφημερίδας, βλέπει πανστρατιά και μέτωπο κατά του καημένου του Γιώργου από τη χούντα των συνταγματολόγων, τη ΝΔ, το ΚΚΕ και τους Εκσυγχρονιστές. Όλοι εναντίον της αλήθειας και του Γιώργου. Στις 22 Ιουλίου επιτίθεται προσωπικά κατά του Καραμανλή. προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στον πρόεδρο Γιώργο. Εξάλλου ο Καραμανλής είναι το δυνατό χαρτί της ΝΔ άρα εκεί πρέπει να ρίξει το βάρος της η ιδιοκτησία της εφημερίδας! Στις 23 και 24 του μηνός αναφέρεται υποτιμητικά στον Πρωθυπουργό και στο πρωτοσέλιδο αλλά και σε διάφορα σημεία εντός της εφημερίδας. Απαξιωτικά σχόλια που σε κάποια σημεία θυμίζουν ή παραπέμπουν (λες και υπάρχει συνεννόηση) στην εμπάθεια των αποκαλυπτικών, δήθεν δημοκρατικών blogs!!!
Και ο «Ελεύθερος», πρώην δεξιά εφημερίδα, στα νύχια του «πανελλήνιου σοσιαλισμού».

Oταν η Ν.Δ κάνει πολιτικές μαλακίες , και την ίδια ώρα να βγαίνουν κάνοντας σενάρια οι άσχετοι ,δημιουργούν χειρότερο κλίμα για την κυβέρνηση. Οι μιντιάρχες κάνουν μπίζνες πάνω από όλα και όχι πολιτική. Όταν καταλάβουν ότι τους πιέζεις προς όφελος «αντιπάλων» και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν την επιχείρηση τους θα σε ξεσκίσουν όπως μπορούν. Εδω δεν έχει καμία δουλειά το ΠΑΣΟΚ που επικαλείται ο φίλος ΕΞΑΣΤΑΛ.

Θα θέσουμε λοιπόν μερικά «ανώδυνα» ερωτήματα.

1ον Γιατί έχει στρατοπεδεύσει το ΣΔΟΕ στο κανάλι BLU SKY εδώ και ένα μήνα;

2on Δεν υπάρχουν κοινά συμφέροντα μεταξύ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ και BLU SKY; μήπως ακόμα και ο αρχισυντάκτης είναι το ίδιο πρόσωπο;

3on Θέλουν οι μαλάκες κυβερνητικοί ναι η όχι, να πάρουν την συχνότητα από τους τωρινούς και να την δώσουν σε φίλο μεγαλοκαναλάρχη για να κάνει ένα νέο «μακεδονικό» κανάλι;

Το ΠΑΣΟΚ φταίει όταν κάνουν κονε με μεγαλύτερο διαπλεκόμενο λαμόγιο εις βάρος του μικρού που τους στήριζε μια ζωή; Κατά την γνώμη μας και λίγα κάνουν του ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τo kanali blu sky tv einai idiokthsias Kissandraki apo tin Kriti. H psychi tou kanaliou einai
o poly dynatos dimosiografos Giwrgos Zervos. O idios einai kai
genikos dieuthyntis ths efimeridas
ELEFTHEROS.
o kISSANDRAKIS EKVIAZETAI apo tin
Nea Dimokratia, dioti o Antenna TV
thelei tin sychnotita gia diki tou
xrhsh, gi ayto oli tin wra stelnei
to SDOE ekei, gia na to anagkasei na kleisei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...