Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Γιατί ρε κου…….. κλείσατε τον Ασημώνη;


Από τον Κώστα Ασημώνη

Και πάνω που πήγαινα να χωνέψω πως οι περίπου 4.200 αναρτήσεις του προηγούμενου μου μπλογκ, χάθηκαν για πάντα, πως δυο σχεδόν χρόνια δουλειάς πάνε χαμένα, πάνω που έστρωσα το καινούριο μπλογκ και το πήρα απόφαση πως θα ξεκινήσω από την αρχή, ήρθε το σημερινό "λουκέτο"! Όπως ίσως είδατε κάποιοι από σας, το μπλογκ μου λέει παραβιάζει τους κανόνες της υπηρεσίας Blogger. Πως τους παραβιάζει, ακόμη δεν κατάλαβα. Και το εντελώς απροειδοποίητο κλείσιμο έγινε ταυτόχρονα με το κλείσιμο ενός πολύ μεγαλύτερου και διαφορετικής θεματολογίας μπλογκ, του show-bitch το όποιο ήδη λειτουργεί πλέον ως show-bitchVIP .
Μετά από όσα έγιναν, ειλικρινά δεν έχω... το κουράγιο να στήσω ένα νέο μπλογκ. Θα περιμένω λίγες μέρες να δω τι θα γίνει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσω. Αυτά που έχω να πω, θα τα ετοιμάζω και θα τα προωθώ σε φίλους μπλογκερς που θέλουν να τα δημοσιεύσουν. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους εσάς που σήμερα είτε με σχετικές αναρτήσεις, είτε με mails αναφερθήκατε στο θέμα.
Όσο γι αυτόν που είναι υπεύθυνος για το κλείσιμο του μπλογκ (είπα όνομα; δεν είπα!) ένα μόνο έχω να του πω: Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθαφτηηηηηη!!!!!!!!!!

Υποχρεωτικές διακοπές!...

Θέλουμε το όνομα του παλιοπούστη


1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Το μπλόγκ αυτό ΔΕΝ έτυχε να το επισκεφτώ καθόλου.ΔΕΝ γνωρίζω τίποτε περί αυτού.Με ξενίζει όμως σφόδρα το κλείσιμό του ...
με θυμώνει και με εξοργίζει σε βαθμό κακουργήματος η ενέργεια του λουκέτου-σε μιά Δημοκρατική χώρα με θεσμούς Νόμους και διατάξεις-να συμβαίνουν απροειδοποίητα τέτοιες ενέργειες
Λυπάμαι,οργίζομαι συμπάσχω.Τώρα αν θέλει να μας πεί τους λόγους και τον ηθικό ή φυσικό αυτουργό,καλά θα κάνει για να γνωρίζουμε κι εμείς οι άσημοι χομπίστες από που θα μας "έρθει'το αδέσποτο βόλι!Φίλε" τα πάντα ρεί"!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...