Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Εσκεμμένη πράξη εθνοπροδοσίας από τον Γιωργάκη;




Η κυβέρνηση παραιτείται από κάθε ασυλία, όσον αφορά τη δυνατότητα νομικής προσφυγής της ή νομικής άμυνάς της έναντι τυχόν αξιώσεων των δανειστών, ακόμη και από ασυλία που απορρέει από την εθνική κυριαρχία ή από την κυριότητα επί περιουσιακών στοιχείων της χώρας. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Έχει παραχωρηθεί η εθνική κυριαρχία στους δανειστές και όσον αφορά εθνικές γαίες και όσον αφορά κεφάλαια και πλουτοπαραγωγικές πηγές ?

To πόσο πρόχειρη ήταν η σύμβαση της Δανειακής διευκόλυνσης (ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ "ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ"...) που υπέγραψε η χώρα μας στις 8 Μαΐου 2010; Δείτε πιο κάτω πώς αντιμετωπίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις και συναφείς συμβάσεις δανεισμού, το θέμα της "παραίτησης της ασυλίας από τα περιουσιακά του στοιχεία".

Στα αγγλικά ο όρος είναι "Waiver of Immunity"

Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πως αντιμετωπίζουν το θέμα "Waiver of Immunity", σε μια σύμβαση δανεισμού μιας ομοσπονδιακής τράπεζας της Αμερικής και μιας εταιρείας (Άρθρο 12, σελίδα 25) .

Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο-άρθρο για το "Waiver of Immunity", όπου ο δανειζόμενος δεν παραιτείται τελείως, αλλά στο μέγιστο δυνατό που επιτρέπουν οι νόμοι (maximum extend permitted by law) !!

Επίσης το ανώτατο δικαστήριο του Τέξας αποφάσισε το 1997 ότι, μια κυβερνητική υπηρεσία δεν παραιτείται από την ασυλία, με την αποδοχή μιας σύμβασης.

"In 1997, the Texas Supreme Court held that a governmental entity does not waive immunity from a breach-of-contract suit simply by entering into a contract for goods and services."

Αν δεν ξέρετε ρωτήστε κύριοι της κυβέρνησης, ψάξτε και μάθετε.. γιατί την υπογραφή μας πρέπει να ξέρουμε που την "βάζουμε".

Πρέπει να ξέρουμε τι υπογράφουμε, γιατί "μιλάμε" για την τύχη, το μέλλον της πατρίδας μας, της περιουσίας μας, της υπόστασης μας, αλλά και των παιδιών μας.

Αν δεν ξέρετε ρωτήστε κύριοι της κυβέρνησης, ψάξτε και μάθετε.. γιατί την υπογραφή μας πρέπει να ξέρουμε που την "βάζουμε".


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πράξη προδοσίας κι απ το μπαστούνι του Γιωργάκη, τον Χοντρο-Καρατζαφέρη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...