Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Η λίστα της ξευτίλας και της ντροπής του αποκόμματος ΛΑγΟΣ


Πατήστε κλικ στην εικόνα να διαβάσετε τα ονόματα των τρισάθλιων καλύτερα.

Η Ελευθεροτυπία της Κυριακής έχει σήμερα δημοσιευμένη την λίστα της ΝΤΡΟΠΗΣ. Καμαρώστε τους ελεεινούς εθνοσωτήρες-στελέχη πως έτρεξαν και βολεύτηκαν στην βουλή. Άντε ρε να πάτε να γαμηθήτε παλιοαλήτες με τον ξεφτιλισμένο που δήθεν υποστηρίζεται .Εσείς είσαστε σκέτοι φιλοτομαριστές και κοιτάξατε την βόλεψη σας μέσω του αποκόμματος. Οι αγώνες σας φτάνουν μέχρι την πόρτα της βουλής, και τα ροζ κολογραφεία σας.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τσουλάκι η διευθύντρια έδεσε τον γαϊδαρο της κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Για την αποκατάσταση της αλήθειας τα πράματα έχουν ως εξής: Οι αποσπασμένοι σε κάθε κόμμα από 1/1/2010 έχουν 45 ώρες υπερωρίες και έξοδα κίνησης 345 ευρώ. Οι ώρες εργασίας είναι αρκετά παραπάνω- ειδικά στα μικρά κόμματα-γιατί αρκετές φορές τα εκπροσωπούν στη περιφέρεια και σε άλλες εκδηλώσεις. Δεν νομίζουμε ότι για την σημερινή οικονομική εξαθλίωση φταίμε εμείς. Απλώς είμαστε ο εύκολος στόχος και ένα παιχνίδι στο δικομματισμό που πνέοντας τα λοίσθια χρησιμοποιεί τις φυλλάδες για αποπροσανατολισμό. Ειδικά εντύπωση κάνει να στοχοποιεί τους αποσπασμένους ενός κόμματος όπως ο ΛΑ.Ο.Σ που το 2007 μπήκε στο ελληνικό κοινοβούλιο, λες και ήρθαν όλα τα δεινά με την εισοδό του.

Ανώνυμος είπε...

ο ΛΑΟΣ δεν ήταν που κατάγγελνε τους αργόμισθους;Οταν μπήκε στην βουλή ομως έκανε τα ίδια.Αυτό ειναι το θέμα,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ.Αρα ειναι κλασσικό παράδειγμα πολιτικαντισμού,και δίκαιως λένε τον αρχηγό του ...κολοτούμπα.Απο την ΚΟΛΑΣΗ και το ΕΚΑΒ αγκαλιά με την διαπλοκή.Αστα καλύτερα να πάνε .Ξεφτιλιστήκαμε ολοι οι παλιοί αγωνιστές για μερικές πουτανίτσες.

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι κατάλαβα κύριε ανώνυμε είσαι ενας απο αυτούς που αναφέρωνται.Εαν ναι μπορείς να μας πείς πως ανέχεσαι αυτή την κατάσταση;είσαι ικανοποιημένος για αυτό το αίσχος;Αρα είσαι συνένοχος και συμμέτοχος στην αθλιότητα.Δεν ντρέπεστε μωρέ ..πατριώτες να κάνουν κουμάντο οι τσούλες στο κόμμα σας;Αντε να πάτε να κρύφτητε όλοι.Ντροπή σας.

ευτυχια είπε...

Ο κ.Καρατζαφέρης δημιούργησε ένα Κόμμα μισθοφόρων, οι οποίοι συνδέονται με ενα πλέγμα απο διάφορα οικονομικά συμφέροντα μεταξύ τους και μας πουλάει "Ελλάδα" και "¨Πατρίδα" με την γνωστή αισθητική του, βέβαια. Αλλά, ξύπνησαν πλέον οι ψηφοφόροι του. Σαν το γνωστό ανέκδοτο: Εμαθαν οτι οι άλλες, πληρώνονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...