Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αναζητούν γραφεία για… «στέγαση» της ΝΤΟΡΑΣ στην ΚΡΗΤΗ



Αθόρυβα προετοιμάζονται οι «Ντορικοί» στην Κρήτη για το μεγάλο «μπαμ», όπως χαρακτηριστικά λένε, που περιμένουν να γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτώβρη, οπότε και τοποθετείται πλέον η επίσημη ανακοίνωση των προθέσεων της Ντόρας Αποστατίδου για την ίδρυση ή όχι κάποιου πολιτικού σχηματισμού, δηλαδή κόμματος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήδη οι «Ντορικοί» της Κρήτης βρίσκονται σε φάση οργάνωσής τους σε νομαρχιακό επίπεδο, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει στην αναζήτηση χώρων στις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης για να στήσουν τα πολιτικά γραφεία όπου θα μπορούν όπως χαρακτηριστικά λένε «οι φίλοι της » να κάνουν εγγραφές. Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για το ενδεχόμενο κόμμα της Ντόρας έχουν αναπτερώσει τις προσδοκίες των υποστηρικτών της που περιμένουν το συνέδριο της Ν.Δ. το προσεχές Σαββατοκύριακο και την ψήφιση του ασφαλιστικού για να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειές τους, που δεν είναι άλλες από τις μαζικές αποχωρήσεις που θα γίνουν ταυτόχρονα σε κάθε νομό της Κρήτης από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας! Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «Ντορικοί» σκοπεύουν να διεκδικήσουν παρουσία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, κυρίως όμως επιδιώκοντας συνεργασίες στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμη και αν υπάρχουν κοινής αποδοχής υποψήφιοι, ένα πρόσωπο δεν μπορεί να ενώσει τη διάσταση αντιλήψεων μεταξύ του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και της κυρίας Μπακογιάννη!

Ποντάρει στις ψωνάρες της Κρήτης

Είναι πλέον σαφές ότι η οργάνωση του νέου πολιτικού σχηματισμού που θρυλείται από την ημέρα που η ΝΤΟΡΙΤΑ δεν εκλέχτηκε στην προεδρία της Ν.Δ. ξεκινάει με μαγιά από την Κρήτη! Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ν.Δ. ποντάρει αρκετά στα στελέχη από την Κρήτη και στη δύναμή της στο νησί που έχει μετρηθεί στις προεδρικές εκλογές του κόμματος συγκεντρώνοντας 87%. Σκοπός λέει της οργάνωσης ομάδων ανά νομό είναι να δοθεί η δυνατότητα στα στελέχη που θα αποχωρήσουν από τη Ν.Δ. το επόμενο διάστημα να νιώσουν ότι πολιτικά δεν είναι ανένταχτοι και πως υπάρχει σημείο αναφοράς. Έτσι δεν αποκλείεται μόλις οργανωθούν οι τέσσερις ομάδες της Κρήτης, δηλαδή από μια σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι, να υπάρξει η παγκρήτια σύναξη των «Ντορικών» με την παρουσία της που αναβλήθηκε την προηγούμενη φορά -ή τουλάχιστον δεν δημοσιοποιήθηκε αν έγινε- για λόγους προστασίας του εγχειρήματος.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τελικα ο λαος εχει τον ηγετη που του αξιζει.30 χρονια καταπρασινο το νησι εργα μηδεν, αναπτυξη μηδεν,στο κλεψιμο τα πρασινα τρωκτικα αριστα.τωρα ερχενται η ντορουλα του μεντορα της αποστασιας και της αρπαχτης.θα βρεθουν 5-10 κομματαρχες, χιλιαδες βλιτα,εχει μπολικα η κρητικη χλωριδα για να στηριξουν τι?προσεξτε μη χασετε το κομμα λαχειο....ισως ο πατερουλης βαλει χερι και στην Κνωσο απευθειας για να τη σωσει οπως εκανε και με τα αλλα αρχαια.Προκαταβολικα ΝΤΡΟΠΗ σας..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...