Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Χρυσοχοϊδη είσαι ακόμα υπουργός;



Πρωτοφανής βομβιστική επίθεση, με ένα νεκρό, στην καρδιά των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Βόμβα που ήταν κρυμμένη σε δέμα μέσω των ΕΛΤΑ ως γαμήλιο δώρο στον ξευτίλα υπουργό , εξερράγη στο γραφείο του υπασπιστή του υπουργού ΜΗ Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον έβδομο όροφο του υπουργείου, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ο στενός συνεργάτης του . Εκτιμάται ότι ο ατυχής 49χρονος Κρητικός ,αστυνομικός υποδιευθυντής Γιώργος Βασιλάκης, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό του κ. Χρυσοχοΐδη από το 1999, άνοιγε το δέμα, όπως έκανε πάντα με την αλληλογραφία, όταν η βόμβα εξερράγη. Το δέμα βέβαια προοριζόταν για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αλλά την πλήρωσε ο άτυχος αξιωματικός, πατέρας δύο παιδιών, που βρισκόταν μόνος στο γραφείο του, το οποίο κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε από την έκρηξη.
ο «τυχερός» κ. Χρυσοχοΐδης βρισκόταν στο γραφείο του, 20 - 25 μέτρα από το σημείο της έκρηξης. Επί τόπου έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, μία κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, πυροτεχνουργοί, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και πυροσβέστες ενώ όλο το προσωπικό που βρίσκονταν στον έβδομο όροφο του υπουργείου απομακρύνθηκε από τα γραφεία του. Μετά τον πανικό τους η έρευνα ξεκίνησε για το πώς το δέμα με τη βόμβα έφτασε έως τον έβδομο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και ποια οργάνωση βρίσκεται πίσω από το τυφλό αυτό τρομοκρατικό χτύπημα. Κατά τα αλλά άρχισαν οι γνωστές δηλώσεις περί του, δεν υποκύπτουμε στην τρομοκρατία, οι δολοφόνοι θα τιμωρηθούν, όλοι εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους και οι… συνήθεις πολιτικές μαλακίες.

Εμείς πάντως λέμε του ανεκδιήγητου ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.

Εάν δεν μπορείς να προστατεύσεις το γραφείο σου και τους ανθρώπους σου, μέσα στο «κάστρο» ,πως θα προστατεύσεις το δικό μας σπίτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...