Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Καρατζαφύρερ ; Ολοι έχεται offshore;


Βολές τόσο προς τη ΝΔ όσο και προς το κυβερνόν κόμμα εξαπέλυσε σήμερα από τη Βουλή ο αγράμματος του ΛΑΟΣ, Καρατζαφέρης, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής σχετικά με το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση, διαδεχόμενος στο βήμα τον Γιώργο Βουλγαράκη, ότι παρέπεμψε στην κοινωνική απαξίωση τον πρώην υπουργό της χωρίς στοιχεία.
«Τον βγάλετε εκτός λιστών στις εκλογές, χθες τον χαρακτηρίσατε βαρίδι και δεν τον καλέσατε στο συνέδριό σας. «Πράγματι», συνέχισε. «για τον Βουλγαράκη υπάρχει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, στο πνεύμα “αίμα στην αρένα” λόγω οικογενειακής ευθύνης. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος ήταν που είχε off shore. Άλλωστε τώρα απαγορεύτηκε η συμμετοχή βουλευτών σ’ αυτές». Το ίδιο είπε ότι ισχύει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ με την περίπτωση του άλλου υπουργού, Κώστα Κιλτίδη, για τον οποίο επίσης δεν υπήρξαν νέα στοιχεία. Κατά τον ίδιο, τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και οι πρώην υπουργοί θα παραμείνουν ισοβίως καταδικασμένοι χωρίς να πάνε στο φυσικό τους δικαστή για να αθωωθούν, αφού δεν υπάρχουν εναντίον τους στοιχεία. «Αλλά και να πάνε σε δίκη, ποιος δικαστής θα πάει κόντρα σε δύο αρχηγούς της ΝΔ, ο ένας τους έκοψε από τις λίστες και ο άλλος τους χαρακτήρισε βαρίδια;», πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.


Ρε καραμούτρο; Tις δικές σου… offshore τις μετέτρεψες τώρα που απαγορεύτηκε η συμμετοχή σε αυτές; Και τα εκατομμύρια τους, που τα πήγες;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...