Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Δεν θα γίνει τίποτα διότι, θα πρέπει να κατάσχουν το ΛΑΤΩ


Πάλι μας δουλεύουν άγρια. Αφού ο νόμος ορίζει ότι κατάσχονται τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών. Τι θα κάνουν θα κατάσχουν το καράβι εάν δικαστούν και κριθούν ένοχοι ;

Τρεις νέες κλήσεις για κατάθεση, με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη του κακουργήματος της διακίνησης παράνομων μεταναστών, αναμένεται να αποστείλει τις επόμενες ημέρες ο Εισαγγελέας Εφετών, Σπύρος Μουζακίτης, που διερευνά την υπόθεση της κατάληψης της Νομικής Σχολής, από μετανάστες.

Οι νέες κλήσεις πρόκειται να σταλούν προς το ναυτιλιακό πράκτορα που εξέδωσε τα εισιτήρια για να ταξιδέψουν, από την Κρήτη στον Πειραιά, οι παράνομοι μετανάστες, τον εκπρόσωπο της ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία ανήκει το καράβι "Λατώ" και στον πλοίαρχο του.

Ο κ. Μουζακίτης παρέλαβε άλλα δύο υπομνήματα, από μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης που έχουν κληθεί ως ύποπτοι για τη διάπραξη του κακουργήματος της διακίνησης και προώθησης παράνομων μεταναστών, ενώ ένα ακόμη μέλος της Επιτροπής ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις την Πέμπτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...