Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Περνά περίοδο..φτώχιας και ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;


Πως μπορεί κάποιος με μισθό 4.500 ευρώ να πληρώνει ενοίκιο 3000 ευρώ είναι ένα κατόρθωμα που μόνο ο αρχιυπάλληλος του Δ.Ν.Τ στην Ελλάδα μπορεί να το καταφέρει .Η εφημερίδα "Δημοκρατία" γράφει για αυτόν τον άθλο του αλλά ..ξέχασε να αναφέρει ότι ο εντεταλμένος έχει πολλά κρυφά χοντροωφελήματα-προμήθειες από τον δανεισμό που κάνει για λογαριασμό μας, και προς.. σωτηρία μας. Ίσως δεν γνωρίζει ότι ένας απλός τρόπος λαδώματος είναι οι λεγόμενες διαλέξεις όπου εκεί έχει χοντρό φαγοπότι και πολύ …δικαιολογημένη τυπικά αμοιβή μέσω των τοκογλύφων-φίλων του. Ας αφήσουμε τα από κάτω από το τραπέζι, που μάλλον θα πρέπει να λέμε από κάτω από την εξέδρα εκτόξευσης του Ντισκάβερυ, λόγω του όγκου τους.

Να μην ξεχνάμε ότι είναι πλέον το αγαπημένο παιδί όλων των διεθνών τοκογλύφων αφού ότι εντέλλεται το εφαρμόζει κατά γράμμα ανεξάρτητα το τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει στους υποτιθεμένους ομοεθνείς του.

Ο Παπακωνσταντίνου είναι ένας διεθνής τσανακογλείφτης πρώτης γραμμής άρα και αδρά «αμειβόμενος», από αυτούς που εποφθαλμιούν τον εθνικό πλούτο της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...