Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η φτωχομπινεδίστικη διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο.


Όλα το χαρτί του διαδικτύου έχουν μαζέψει οι μπαγάσηδες!

Δεν υπάρχει διαφήμιση που να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και να μην φιγουράρει στο newpost.gr των Τάκη Χατζή, Αντώνη Σκυλλάκου και Βαγγέλη Γιακουμή.

Ούτε ο Κουρτάκης δεν κατάφερε να μαζέψει τόσο πολύ διαφήμιση από κρατικούς οργανισμούς και ιδιώτες.

Το επίκαιρο -για πολλούς λόγους-στις μέρες μας Ταχ. Ταμιευτήριο, ο διαπλεκόμενος ΟΠΑΠ, οι εταιρείες του κ. Βγενόπουλου και όλος ο καλός κόσμος σπεύδει να διαφημισθεί στο newpost.gr.

Axτύπητο τρίο και υπερκομματικό μάλιστα…

Το παραπάνω κείμενο το έχουν σηκώσει οι http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/ σημειώνοντας πως το έλαβαν με email χθες 12 Ιουλίου 2011 από το κουρδιστό πορτοκάλι. Αλλά ωωωω του θαύματος όταν άνοιξαν το inbox για να ανεβάσουν τη σχετική ανάρτηση του κουρδιστού πορτοκαλιού διαπίστωσαν ότι η ανάρτηση...δεν υπάρχει!!! Δείτε εδώ κουρδιστό πορτοκάλι Πιθανόν έγινε ….παρέμβαση και κατέβηκε η ανάρτηση. Λένε πως ο Βαγγέλης Γιακουμής γνωρίζει καλά να χειρίζεται αποτελεσματικά τέτοιου είδους "ενοχλητικές" καταστάσεις, με τους συντρόφους της Ιπποκράτους οι οποίοι του πρόσφεραν και τη θέση στην ΕΡΤ όπως έκαναν και με τη γυναίκα ενός εκ των ετέρων συνιδιοκτητών. Για να έχουν μάλιστα το κεφάλι τους ήσυχο φρόντισαν να εξαφανίσουν τα ονόματα τους από τη λίστα των συντακτών του συγκεκριμένου site λόγω του ασυμβίβαστου που υπήρχε σύμφωνα με την προκήρυξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...