Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Με όλα τα.. «καλά παιδιά» συναντιέται ο… εξαφανισμένος ΠΑΓΚΑΛΟΣ.


Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ανέβαινε τα σκαλιά του Κοινοβουλίου και στην είσοδο, όμως, τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο κοκκινο-ρασοφόρος Παπά-Τσάκαλος (πήγε, λέει, να βρει τον Καρατζαφέρη), έσπευσε αμέσως να τον χαιρετήσει.

«Αντιπρόεδρε, καλό μεσημέρι. Είστε η κορυφή των πολιτικών! Εσείς έπρεπε να είστε Πρωθυπουργός» είπε με στόμφο ο Παπά-Τσάκαλος, κάνοντας τον Θόδωρο Πάγκαλο να χαμογελάσει.

«Εγώ, Αντιπρόεδρε, σας στηρίζω γιατί έχετε δίκιο: “Μαζί τα φάγαμε”», συνέχισε να λέει ο Παπά-Τσάκαλος, ατάκα όμως που έκανε τον Πάγκαλο να ανασκουμπωθεί, αφού από τότε που την εκστόμισε στη Βουλή, δε λέει να τον αφήσει.

Το τσακάλι όμως ο ιερέας, βλέποντας την αμηχανία του Πάγκαλου, έκανε στροφή φέρνοντας ξανά στο χαμόγελο στα χείλη του αντιπροέδρου.

«Καλά τα είπατε, Αντιπρόεδρε, μην ανησυχείτε. Είμαστε κλεφτολαός, δίκιο έχετε» είπε ο Παπά-Τσάκαλος, με αποτέλεσμα ο Θόδωρος Πάγκαλος να του ανοιχτεί ακόμη περισσότερο.

«Πριν από μερικές μέρες ήρθε ένας Μητροπολίτης και με βρήκε, και ξέρεις τι μου ζήτησε; Να μπορέσουμε να βολέψουμε 29 εποχικούς του εργάτες για τη στελέχωση μιας υπηρεσίας» εξομολογήθηκε ο Πάγκαλος στον συμπαθή ιερέα.

Δώρο Θεού… η πρόσληψη του εποχικού!

Επίσης συνάντηση είχε χθες το απόγευμα στη «Βιβλιοθήκη» της πλατείας Κολωνακίου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος με τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. ΜητσοΜάκη Βορίδη. Οι δύο συζητούσαν επί αρκετή ώρα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος έδειχνε να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις που διατύπωνε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...